hirdetés
 • nagymajor
  2013-07-16 17:43
  Előzmény: Szoror

  Aki ma Magyarországon nem tudja, hogy mi folyik a gyógyászati segédeszközök "piacán", az soha nem dolgozott az eü-ben. Ez egy elképzelhetetlenül hatalmas piac és mind a gyártók, mind a betegek réaszéről ez a felismerés megtörtént már régen, mindkét részről gyalázatosan ki is használják!

 • Krinyo
  2013-07-16 12:17
  Előzmény: Szoror

  Ez nem fantázia, hanem a valóság. Egyetértek a módosítással. Én, mint segédeszköz kereskedő szívesen kiviszem házhoz a környéken a segédeszközt, de el sem jut hozzám, és sok más kereskedőhöz sem a vény, mert azt az orvos/asszisztens lenyúlja a mutyinak köszönhetően. Az elektromos kerekesszék mellett már a teljesen hétköznapi dolgokkal is ez megy.

 • Szoror
  2013-07-15 07:05

  Nem értem milyen csalásokat fantáziál már megint a egészségügy vezetése és a kormány ? Vagy része ez annak, - a lassan nyugodtan neveztető - népirtásnak, ami elsődlegesen a tartósan betegek a segédeszközzel élők és a fogyatékosokkal szemben nyilvánul meg? A vidéken élőkre vonatkozóan meg felháborító ,hiszen közlekedés sok helyen csak reggel este egy busz! A gazdaságosság címén kevesebb járat jár mint 30 éve. Itt van igazán szükség a postára ( amit bezártak ),vagy futárszolgálatra.