hirdetés
 • Qkac
  2011-03-07 08:25
  Előzmény: nagymajor

  Az igazság az, hogy egyeseknek nem is érdeke, hogy válzozás történjrm ebben a posványban!

 • honagi
  2011-03-05 14:59
  Előzmény: nagymajor

  ha meg tudnánk tenni amit a cseh orvosok, talán történne valami.Nem igaz, hogy ebben az országban pont erre az igen hangsúlyos dologra valahogy sosincs pénz...Persze, amíg a rabszolgalázadás ki nem tör, addig megy valahogy.

 • nagymajor
  2011-03-03 19:40
  Előzmény: nera0404

  Nemcsak ez a kormány, de minden eddigi is tehetlen volt az egészségügyi dolgozók,(rabszolgák) bérrendezésével szemben, vmint. az egészségügyi gazdaságtalan struktúrák átalakításával szemben. Tulajdonképpen egyetlen kormány sem mer és akar belenyúlni ebbe a darászfészekbe, mert ez olyan hatalmas falat, amelyet a nálunk sokszorta gazdagabb államok sem tudnak lenyelni... azaz megoldani. A vége pedig igencsak közel van és jól sejthető: a jó képzettségű és képességű magyar orvosok és eü.dolgozók elvándorolnak a gazdagabb országokba és mi pedig majd örülhetünk a hozzánk érkező idegen orvosoknak... akik sokkal szegényebb régiókból érkeznek. Úgy tűnik ezt a mindenkori kormányok már hallgatólagosan el is fogadták és ezzel punktum!

 • nera0404
  2011-03-02 23:23

  Jó lenne,ha most már nem csak beszélnének a szükséges dolgokról, hanem végre amit kigondoltak,azt tegyék is meg.Elég már a sok üres beszédből,hiszen az egészségügyi dolgozók éhbérért dolgoznak igen keményen.