hirdetés
 • kutyuka
  2011-03-28 20:58

  De olyan eset is van ám, amikor 12 fajta betegséggel küszködik valaki, amikor először megy a bizottság elé, akkor "legalább 67 %-os munkaképességcsökkenése van, aztán ideiglenesen rokkanttá nyilvánitják, még kétszer meg kell jelennie ezt követően, aztán a harmadik alkalomkor az orvos nagyon várakozó állásponton van, csak szegény beteg ember nem kapcsol, nem is akar, mert beteg. Ezt követően megkapja a határozatot,melyben 52% van írva. Sok gondolkodás után rájön a beteg, hogy már látta valahol ezt az orvost, igen, hoppá, rájön, amikor a lába el volt törve, 11 napig feküdt a sebészeten, s egyik betegtársa hivta magához, szivproblémája miatt. Aztán olyan utálatos volt vele, otthagyta a beteget, mert szerinte szimulált. A beteg pedig sírógörcsöt kapott. Jó orvosok vannak!!! Azt írta, hogy saját magam tehetek a betegségeimről. Végül is talán igaza van, ha nem megyek a birtokra két alkalommal is , nem tört volna el a bokám 5 darabra és nem lett volna nyílt csonttörésem. Meg a többi betegségem is. Igaza van, ha nem ebbe a családba születek, akkor másképp alakul az életem. Nagyon bánom, hogy nem esett le korábban a tantusz, mert megfellebbeztem volna. Hiszen 58 éves vagyok, 16 éves koromtól dolgoztam, 7 évet 3 műszakban.

 • Szoror
  2011-03-15 21:43
  Előzmény: nera0404

  Nem látom biztosítottnak ,hogy a mostani felülvizsgálatot végző orvosok nem fognak korumpálodni! Amennyire oda vannak a béremelésért miközben az ország tisztességes része minimálbérből él. Szerintem újra megveszik őket ,na nem a betegek ,akik pár tízezerből éheznek és fáznak ,hanem a pénzesek.

 • nera0404
  2011-03-12 11:13

  Sajnos nem csak korruptált orvos van,hanem egyes személyek megfenyegetik azokat,akik nem akarják rokkanttá nyílvánítani,mert nem indokolt.Láttam már én is több olyan személyt, aki mikor orvoshoz ment,akkor mankót,vagy botot használt,egyébként meg sohasem.Sőt aki bottal ment orvoshoz,az még szaladni is tudott a labda után focizás közben.Tehát jobban meg kellene nézni,hogy ki a rokkant,és ki nem az,csak úgy tesz.