hirdetés
 • Qkac
  2011-03-18 07:59
  Előzmény: Szoror

  Pontosan erre megy ki a játék! A lényeges dolgokról elterelik a figyelmet !

 • Szoror
  2011-03-15 21:38
  Előzmény: mteszter

  Azonos hírcsokorban hallottam ,hogy Somogy -Baranya megyékben jelentősen arzénos az ivóvíz. Akkor miről beszélünk dohányzás ügyben? Ez téma, a nagy problémákról meg szó sem esik.

 • nagymajor
  2011-03-15 20:53
  Előzmény: mteszter

  Jobb lenne, ha mkét politikus az eü.dolgozók anyagi és társadalmi megbecsülésével foglalkozna a dohányzás elleni kampány helyett, mert akármilyen tiltó intézkedéseket is hoznak, a dohényzást megszüntetni nem fogják egy olyan országban, ahol az eü.nevelés a padlón van már évtizedek óta és olyan nagy az anyagi nyomor, mint amilyen. Még az eü. dolgozókat sem lehet leszoktatni a dohányzásról, ameddig éhbérért kell dolgozniuk és a családjaikat eltartaniuk!!!

 • mteszter
  2011-03-15 20:25

  Egy általam látott interjuban H.P.erőteljesen állt ki a dohányosok jogai mellett. Ezt mint dohányos tette. Feltételezem soha nem volt ezzel mások terhére. Sajnálatos módon a dohányosok egy részét nem igen érdekli a nem dohányzók egészséghez való joga. Épp ezért egy országos politikustól óvatosabb állásfoglalást várnék el Magam részéről inkább a Sz.M. eredeti állspontját érzem közel magamhoz