hirdetés
 • Qkac
  2011-03-23 11:56
  Előzmény: granatvira

  Egyetértek! Nem a ténylegesen betegeket kell pénzelvonással bűntetni, hanem a táppénzcsalókat - ebbe beleértve a doktorkákat - elővenni, és könyörtelenül megfingatni!

 • granatvira
  2011-03-22 18:00
  Előzmény: nagymajor

  Nem vagyok táppénzcsaló bunkókám nyugdijasnak már nem jár táppénz. 40 évig fizettem az egészségbiztosítási járulékot, sok betegséget lábon hordtam ki, de undoritó ez a hazugság.Ja és akkor én is mondjam azt, hogy amit befizettem, meg az eddig igénybevezett szolgáltatások levonása után maradó részt fizessék ki. Ezt is lenyelték. Aki csal kapják el, ne a kollektiv hülyitést alkalmazzák. Hazudnak, mert környezetemben nem mernek és mertek elmenni a betegek, csak a nagyon sulyosak (daganatosak) hogy ne rugják ki őket. Aki meg csal azt kapják el.

 • nagymajor
  2011-03-20 21:11
  Előzmény: granatvira

  ...Ezért veszteséges évtizedek óta a TB, mert magyarország tele van táppénzcsalókkal. lehet, hogy Te is ezek egyike vagy?!- másképpen nem értem, miért nem értesz egyet az egyik legaktuálisabb törvényi rendelkezéssel?! Én azért kapok ilyen becstelenül kicsi nyugdíjat a 3 szakdiplomám mellett, mert a táppénzcsalók és az országcsalók ellopták évtizedekig a pénzemet... a 48 éva alatt befizetett TB és szja-összegemet!!!

 • granatvira
  2011-03-20 18:07
  Előzmény: granatvira

  Ja és a táppénz az előző évi kereset 60 %-a ha ha 2 év biztosítási idő van(folyamatos) és 50 % ha nincs, vagy kórházi ápolás esetén is. Aki beteg az pusztuljon. Nekik a milliárdos fizetések, költségtérítések járnak. Hazug, aljas lopós narancsos bagázs.

 • granatvira
  2011-03-20 18:05

  Kapjon napi bruttó 5000.- Ft táppénzt szóf..ó hazudozó péter, még ebből lejön az adó, a táppénz ha előző évben volt legalább 180 naptári napi kereset akkor az előző évi bérből kell számolni, ez vonatkozik a nagyobb többségre. A betegszabadság az igénybevétel idején alkalmazott távolléti díj 70 %-a, szerinte ez jó, látszik az a marha nagy szakértelem a fejéből. Egyedül csak hazudni és nyalni tud.