hirdetés
 • primamed.kft
  2011-04-01 21:28
  Előzmény: nagymajor

  Visegrádi Ferenc kollégánk és társai nyílt levelét köszönöm.Köszönöm,hogy végre leírták helyettem is a valóságot. A szomorú,hogy egy perifériára sodrodótt ország perifériás csoportja lettünk.És ehhez az Orvosi Kamara vezetése "vastagon" asszisztált.

 • nagymajor
  2011-03-22 21:31
  Előzmény: dunainé

  Tisztelt Dunainé! - állításai valótlanok, mert életemben nem volt olyan szóbeli vagy írásbeli hozzászólásom az egészségpolitikához, ahol nem szóltam volna az ápolók, a mentősök stb. ügyeiért is! Mi - legalábbis elméletben, mindig egységesen kellene fellépjünk érdekeink védelmében, mert egy csapat vagyunk!!!

 • nagymajor
  2011-03-22 21:19

  Csak gratulálni tudok kollégám nyílt leveléhez, mert bár magam is sokszor leírtam ezt hozzászólásaimban ugyanilyen őszinteséggel, nem sok visszhangja volt. Igen, nekünk nem szabad már tovább sem várnunk, sem kérnünk... mert az senkinek sem fog már használni. A halott beteget már nem lehet kezelni, sem feltámasztani! Addig kell kezelni, amíg még kezelhető... a magyar egészségügy vagy a magyar népesség egészségügy nélkül marad!!

 • dunainé
  2011-03-21 21:23

  Tisztelt Olvasók! Teljes mértékben egyetértve az orvosok helyzetével,elkeseredve kell tapasztalnunk,hogy az ápolók érdekében egy szó nem hangzik el(sajnos a saját érdekvédelmi szervezteinktől sem!!) Pedig ápolók nélkül megállna az ellátó rendszer egésze! Ki az aki végrehajtja az orvos elrendeléseit ?Ki észleli a beteg állapotváltozását,és ébreszti az ügyeletes orvost? Az ápolás fejlesztése nélkül a WHO szerint nem fejlődhet az e.ü-i ellátás minősége!!! Kovács Dunai Andrásné nyd.e.ü. szakoktató, otthoni szakápolási szolgáltató