hirdetés
 • nera0404
  2011-04-01 22:41
  Előzmény: honagi

  Nem beszélve arról,hogy sok esetben ha a szakdolgozó nem referál az orvosnak a beteg állapotáról fogalma sem lenne róla.Hiszen a nővér van a betegek elérhető közelében mindig.Így a felmerülő problémákat is a nővér észleli először,majd ha szükséges,szól az orvosnak is.

 • honagi
  2011-03-31 22:18
  Előzmény: Aureus

  már megint az ágytál!Tisztelt mindenki!Ma a magyar nővérek minimum 3, de sokan 4 évet tanulnak, már egyetemi képzés is van, sőt, doktorálni is lehet.nem kell elmomdanom, hogy mi mindent csinálnak a nővérek az ágytál kivételén kívül.Azt egyébként a szerencsétlen hozzátartozó is képes megtenni, de ki fogja megcsinálni azt a rengeteg orvosi kompetenciakörbe tartozó feladatot, ami miatt egyből egy nap után visszavonták azt az ominózus rendeletet?Ezért kellene együtt dolgozni a változásokért, mert nem tud orvos és nővér egymás nélkül létezni, nemcsak rezidensproblémáról kellene egyfolytában beszélni, mert nővér nélkül ugyanúgy meghal az ellátórendszer.

 • Aureus
  2011-03-28 12:32
  Előzmény: nagymajor

  http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-199829 Már évek óta hangoztatva van hogy pár év múlva nem lesz ápolónő.. majd a T Urak s*gge alól nem tudom ki viszi el az ágytálat. Remélem, időben belelóg a kezük abba a bizonyosba!!!

 • nagymajor
  2011-03-27 22:56

  Tisztelt Államtitkár úr!- úgy tűnik nekem, hogy lassan eltelik-kitelik az esztendő és Önök még véletlenül sem mernek nekivágni az eü. reform lényegi részének: azaz bezárni a gazdaságtalan intézményeket, leépíteni a felesleges bürokráciát és azok szerveit és végre- elvonva a nemzetgazdaság bármely más ágából - kivéve az oktatást- jelentős összegeket, rendezni az eü. dolgozók béreit. Enélkül minden más intézkedés és megbeszélés csak hablaty marad és bizony a magyar eü-nek már nem maradtak csak percei a filladásos halálig!