hirdetés
 • Szilvási István
  2011-09-08 08:51

  Aki az ügyeleti-, műszak pótlékot a betegellátásban el akarja törölni, az vagy hülye vagy bűnöző. Én bízom benne, hogy csak hülye. Nem akarom elhinni, hogy a betegellátást akarná megsemmisíteni. De mindenképpen zárt intézetbe kell helyezni (vagy a pszichiátrián vagy egy nyugodt-csendes zárkában).

 • honagi
  2011-08-16 20:43
  Előzmény: nera0404

  én 28 éve dolgozom nővérként, még még mindig nagyon szeretem a munkámat, de ezt a békát már nem nyelem le, akkor én is elmegyek és azt hiszem, nagyon sokan fogják követni a példámat. Már alig van eszköz, anyag, ember, egyre nagyobb a nyomás, erre ez az új törvénytervezet hab a tortán.Mi, szakdolgozók miért nem tesszük azt, amit a rezidensek?Nekünk is letétbe kellene helyezni a felmondásunkat és ha ezt a borzadályt megszavazzák, adja be mindenki.Akkor mit csinál a tisztelt kormány?Egyszer éjszakázzon már velem valamelyik "nagy "ember, csak jöjjön velem mindenhová, meg nézze, mit csinálok, aztán vegye el azt a nyamvadt pótlékot, ha van ezek után bőr a képén.Ja, és mi van a kötelező kamarai tagsággal?Nem hallom hogy vernék a dobot.Állítólag képviselik az érdekeinket.Gaskót utáltuk, mert nem volt közlekedés, de ő legalább kiállt az embereiért!!

 • nera0404
  2011-08-14 23:04

  Az egészségügyben dolgozó szakemberek fizetése kabaréba illő vicc,és még ezt akarják csökkenteni.Akkor csak addig legyen eü.ellátás,amíg fizetnek érte.Ne legyen túlóra.Szólni kell a betegnek,majd holnap tessék jönni,az lesz a következő fizetett nap.