hirdetés
 • tiger
  2011-11-27 20:16
  Előzmény: nagymajor

  Egyetértek. Ehhez erős szakszervezet kellene, ami viszont nincs..

 • nagymajor
  2011-11-27 11:03
  Előzmény: tiger

  Nem lehetne a "nagyfiúk" logikáját megfordítani?!- vagyis arra kényszeríteni őket, hogy megfordítsák a logikájukat?!- ha az egészségügyben dolgozók éppen úgy, mint lengyelországban, Csehországban, Angliába és jelenleg Szlovákiában... megtagadják a további munkát és nem lesz gyógyítás, meg a tanárok egyetlen iskolában sem tanítanak tovább és a rendőrök és tűzoltók is megtagadják a további munkát, akkor vajon valóban nem lesz pénz a béremelésekre?! nem nagyberuházások kellenek, hanem először éljen jól a kisemeber és aztán lehet tőle követelni, hogy robotoljon orrvérzésig!!

 • tiger
  2011-11-25 21:33
  Előzmény: kosanela

  Tudom. Közalkalmazott vagyok én is. Élhetetlen ez az ország.Csak azért írtam, hogy jelen helyzetben felejtsék el a béremelést. Vagy IMF ad hitelt (népnyúzás fejében), vagy jön az államcsőd.Év végére lesz vagy 350 az eur, 300 a chf, hacsak a jegybank nem avatkozik be (súlyos károkat okozna ez is).CDS felár amúgy is az egekben, de persze a gazdaság pörög sokeszűek szerint:DD Örülhetünk ha lesz bérkompenzáció jövőre (adójóváírás kivezetése végett).

 • kosanela
  2011-11-25 19:07
  Előzmény: tiger

  És mehetek az utcára a három gyermekemmel. Hurrá! Jön a karácsony! Még jó, hogy van közkarácsony, fával, pazarló világítással, miközben családok százai gyertyafénynél élik mindennapjaikat! Ja, és majd elfelejtettem, béremelés, nekem például 2002 óta egy fillért sem nőtt a keresetem, miközben a minibálbér a háromszorosára emelkedett és a nyugdíjak is legalább inflációt követően, és eü. közalkamazottként a papucsot amiben dolgozom magamnak kell megvennem, cafeteria 0 azaz nulla, étkezési támogatás 0 azaz nulla, egészségpénztári kártya 0, nulla,0 nulla, iskola kezdési támogatás nulla. Miközben tizezreket fizetek azért, hogy egyáltalán dolgozhassam, ugyanis a képzettségemet továbbképzésekkel szinten kell tartanom, amire állambácsi kötelez de ehhez egy fillér támogatást sem kapok. És ez az általános az egészségügyben.

 • tiger
  2011-11-25 17:40

  Ha államcsőd lesz, akkor fizetés sem lesz..