hirdetés
Kapcsolódó cikk: Haskó László: Geréb »
 • Szoror
  2012-04-13 16:52
  Előzmény: cbr

  Ha Gerébet leültetik ,ültessék le az összes szülészt akinek a hiba százaléka egyezik az övével,vagy rosszabb. Az előttem szólóval teljesen egyet értek. Ez egy kirakat per ahol védik a szülészek zsebét! Ki kérdezte meg a több ezer szülő nőt ,miért ezt a kicsi asszonykát választotta? Nagyon tanulságosak volnának a válaszok,talán még profitálhatna is belőle némely klinika!

 • cbr
  2012-02-20 17:54
  Előzmény: eptestben

  Orvos vagyok. Ismerek sok körülményt... Geréb Ágnes nem érdemli ezt, csak akkor, ha: az összes szülészorvost elítélik, aki az elmúlt évtizedekben VÁLASZTOTT CSÁSZÁRMETSZÉST végzett, kényelmi és egyéb financiális szempontok alapján! Amennyiben leültetNÉK ezt a sok orvost IS, akkor tele lennének a börtönök magasan képzett, rangos szülészekkel. Ez az egész, amit művelnek vele - kirakat, amivel majd most megmutatjuk... gyomrom forog, hányingerem van az egész bíróságtól/ orvosi szakmától / főleg a szemforgató szülészek hadától... SZÉGYEN. És akkor még semmit nem mondtam magáról a konkrét ügyről... de nem is akarok...

 • eptestben
  2012-02-16 10:54

  Olyan gyermekorvos vagyok,aki szülészeten is dolgozik ügyeleti szolgálata alatt. 25 éve. A mai /Népszabadságból átvett/Geréb Ágnessel foglalkozó cikket nagyon értékesnek tartom, teljességgel egyetértek szerzőjével. Remélem, a laikusok /nem orvos végzettségűek, nem szülészeten dolgozók/elgondolkodnak a tartalmon, átértékelik -az országunkban és határon túl elburjánzott /-téves ítéletüket, ami miatt demostrálnak, petíciót nyújtanak be, közkegyelemért folyamodnak a cikkben pontosan kiemelt magatartású kolléganőnk védelmében. Köszönöm.