hirdetés
 • Krinyo
  2012-05-08 08:09
  Előzmény: mento

  Ha ez igy lenne, akkor eleg szomoru lenne. A kapacitasokat figyelembe veve szet kell osztani egymas kozott a szallitasokat, akinek tul sok, atadja annak, akinek kevesebb. Eddig is igy volt, ezutan is igy lesz. Ha valahol nagyon egyenlotlen a dolog, ott modositani kell a TEK-et. Ne keltsunk bizonytalansagot ilyen fals informaciokkal. A fo problema jelenleg az, hogy a felvett adatlapok annyi hulyeseget tartalmaznak, hogy orakon keresztul nyomozzuk es javitjuk a pontatlansagokat, illetve a 1820-at meg mindig nem lehet orakon keresztul elerni. Igy egyszeruen el sem jut a feladat az OMSZ-hoz es a szolgaltatokhoz sem.

 • mento
  2012-05-08 07:48
  Előzmény: lótetű

  Ez valóban így van ! A legszebb az egészben, hogy a nagytiszteletű MBOE kitalálta, hogy az OMSZ TEK alapján irányítson, és ebből piszok nagy káosz van! Mert van olyan szolgáltató, akinek sok a betege, és van olyan, akinek meg kevés. Akinek sok a betege az nem bírja, akinek meg kevés, az csődbe megy. Szándékosságot sejtek mögötte.

 • lótetű
  2012-05-07 21:21
  Előzmény: Krinyo

  Én nem izgulok. A betegszállító szervezetek előtt is időben kerültek a betegek a célintézménybe, elsőbbséget élveztek az általuk szállított betegek. Nem kellett néznem, hogy a hajnali 3-óta szállításra váró beteg még du. 4 órakor a rendelő aulájában kornyadozik a hazaszállításra várva. Ha szállítás közben lesz rosszul, akkor nem egy egy átnyergelt asztalos, benzinkutas, halottszállító, stb. van mellette, hanem egy egészségügyi szakdolgozó.

 • Krinyo
  2012-05-04 09:42

  Az OMSZ - sajnos nincs rá jobb szó - hazudik. A feladatokat ömlesztve, hibásan, este-éjszaka kapják meg a betegszállítók, alig órákkal azelőtt, hogy az autóknak indulnia kellene. A 1820 jelenleg is elérhetetlen a mi megyénkben reggel 8 óta. Már elvégzett feladatokat osztanak ki újra, másnapra, a lemondásokat figyelmen kívül hagyják, előfordult, hogy egy beszállítást hazaszállításnak adtak le... katasztrófa az egész. Persze egyszerűbb azt hazudni, hogy minden rendben van, de mindenki tudja, hogy nem ez az igazság, az orvos is, a beteg is, és a betegszállító is.