hirdetés
 • nagymajor
  2012-05-14 18:40
  Előzmény: Szoror

  Sajnos megint kibújik a szög a zsákból!- ha valakinek elemi fizikai ismeretei sincsenek, akkor ne szóljon hozzá fizikai kérdésekhez! Csernobil valóban létező katasztrófa (jelenleg is) csak hát Magyarország éppen nem volt érintett semmilyen szempontból a sugárszennyeződéssel... a többi városi mese, meg persze rémhírterjesztés, amit valaha büntettek, sajnos ma már nem, mert a média ebből él!

 • Szoror
  2012-05-14 07:01

  Ennyi emberi tragédiából ,minimum annyit kellet volna tanulni ennek a nemzetnek ,hogy nem hiszi el amit a média kiközvetít ,hanem a saját fejével gondolkodik. Erre volna szükség most is. Nekünk az anyám nem engedett akkoriban tejet inni meg levélzöldséget enni . Bármit is mondtak a tv-ben rádióban. Azt meg halkan kérdezem ,hogy az oly sok életet követelő hamis tájékoztatásért ,ki milyen büntetést kapott?

 • drstumpf
  2012-05-13 18:28

  Nos, ismetelten kiborul(t) a csernobili... Vagy politikai aztatas? Attol felek, 1986-ban mind az Allamrendorseg, mind a Sugarvedelem messze eleg eros volt ahhoz, hogy ne a portanal varja az illetekest! Az meg teny, hogy a baleset kovetkezteben kialakult sugarszennyezett levegot a szel eszaki iranyba hajtotta, majdan az eso Lappfoldet szorta meg izotoppal. En legalabbis igy tudom a tortenetet. Ami persze nem mond ellent a "higitasi teorianak".De a dolog tudomanyos jelentoseget nem illik kihagyni a sorbol. Sugarugyben indokolt az ovatossag. Meg a media-nak is! Tisztelettel: Dr. Stumpf Janos