hirdetés
 • Szoror
  2012-06-01 21:41
  Előzmény: lótetű

  Talán a természetgyógyászati rendszerek minimális ismeretét ,érdemes volna pontszerző tanfolyamon megismertetni azokkal, akiknek nem volt lehetősége ,ilyet tanulni egyetemi évei alatt. Sőt az OEP keretein belül alkalmazva ,a valóban jelentős díjak a kasszát gyarapíthatnák. A kutatási eredmények értékelésekor ,nem a diplomás fiók tartalmát kellene megítélni,hanem a találmány használhatóságáról folyon vita. A pénz pedig fontos ,minden második gyerek éhezik . A környezetemben élelemre nincs pénze az embereknek ,hogyan javasoljak számukra bármit is? Hideg felújításra szoruló otthonokban (még nem az utcán),alultáplált módon,reménytelenül ,kilátástalan ,sokszor önpusztító módon tengődnek.Mi nem ugyan abban az országban élünk?

 • lótetű
  2012-05-30 20:13
  Előzmény: lótetű

  Ja, és a pofátlanság csúcsa az, hogy az ilyen "leleteket" a rendelőintézeti, kőrházi orvossal munkaidőben akarják értékeltetni, mert fogalmuk sincs, hogy mi a fenét jelentenek a leírtak/rajzoltak!

 • lótetű
  2012-05-30 20:06
  Előzmény: Szoror

  Jaj, Maga, Maga! Állandóan a pénzen jár az esze, hogy került maga ide?? Természetesen vannak olyan emberek, akik sajátságos kutatásuk, tapasztalataik alapján -nem orvosként is- nagy eredményeket értek el- ld. Béres József, akinek Vitray Tamás lévén lett más a megítélése. Nyilván vannak mások is. Jómagam megőrülök, amikor egy hevenyészett papírlapot tesz elém a beteg, mely hőtérkép, iris diagnosztika, meg a fene tudja mi alapján alkotott képet, firkálmányt tartalmaz azzal az instrukcióval, mi szerint kell, és milyen betegségek irányában kivizsgálni a beteget. No itt kell a pénzről beszélni. mert ezeket a "borzasztóan értékes" információkat min. 10-15000 Ft-ért közölték a beteggel!!! Ez a saját zsebbe menő pénz, amíg megnyugtatóan lebeszélem, kivizsgáltatom a "halálos kór" irányában, az nagyságrendekkel kerül többe, és az OEP kasszát terheli!! A ráfordított időt,az idegeimet és a coronariamat nem is említem!

 • Szoror
  2012-05-29 08:01

  Ebből a találmányból ,fel lehetne lendíteni az országot. Hogy lehet kuruzslónak minősíteni egy kutató biológust, a felfedezéséért? Hova süllyedt a gyógyítók társadalma,ha nem a felfedezés ,hanem az számít ,hogy ki találta fel. Igen sok orvos adata be magának ezt a készítményt tudtommal és nagyon jók a tapasztalatok. Ki szórakozhat az egészségünkkel rendelet hozogatási alapon? Mért kell ennek a nagyon öreg feltalálónak ekkora kálváriát járni. Hasznosítsuk a termékét ,gyártás munkahelyet teremt ,jönnek a betegek szerte a világból ,tudunk bért fizetni az orvosoknak ,stb?