hirdetés
 • honagi
  2012-07-24 15:36
  Előzmény: bolhabetu

  És a nővérek, akik aránytalanul nagy terhet viselnek és számos orvosi feladatot látnak el hol és hogyan nyissanak magánpraxist?Minden betegemtől azt hallom, mikor birkózom a zavart beteggel, térdig járok székletben-vizeletben-vérben-hányadékban, hogy hát, nem lennék a maga helyében.Erre azt szoktam mondani, hogy még soha, senkitől sem hallottam, hogy lenne.ha megfizetnének, sosem venném el, de egyre inkább nincs is mit, az emberek egyre szegényebbek.Mi marad?Nyelvlecke és külföld, akárhogy köpködnek érte minket sokan, mert a 100 ezer ft-os lakáshitelemet miből fizessem?

 • bolhabetu
  2012-07-06 22:08
  Előzmény: nagymajor

  Nagyapam szerint haboru elott az orvos nem ismert olyat hogy halapenz. Sot nem egy orvos ha nagyon nagyon nyomorult beteget latott meg a gyogyszert is megvette betege szamara. Igaz 45 utan jottek a gyokertelen proli orvosok a tehenfaratol es azok bizony szamitottak a halapenzre. Sajnos ezek nevelese , utoda az az orvos aki manapsag is tamtammol a halapenzert . Kopedelem az ilyen a szakmank, hivatasunk szegyene.

 • bolhabetu
  2012-07-06 22:04
  Előzmény: nagymajor

  Suljon le a pofajarol inden kolleganak a bor aki elfogadja munkaja utan a halapenzt ! Magampraxisban azt es annyit ker amennyit akar, de munkajaert halapenzt varni , azoktol a nyomorultaktol akik meg igy is neha rosszabb korulmenyek kozott elnek gyomorforgato :

 • nagymajor
  2012-06-24 18:41
  Előzmény: itoth2777

  Gondoljunk csak bele! mikor is alakult ki a magyar hálapénzrendszer?!- bizony a szocializmusnak nevezett soha nem működő rendszerben, ahol az orvosokat ugyanúgy nem bescülték meg sem anyagilag, sem erkölcsileg, mint a mostani vadkapitalizmusban, amit egyesek viccesen demokráciának neveznek. Következtetés egy 46 éve a szakmát gyakorlótól: a hálapénzt csak az a társadalom tudja majd "megszüntetni", amelynek minden tagja becsületesen adózik, megadja az egészségügyieknek (orvos-nővér- mentős, stb.) a megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülést! A többi csak üres politikai igérgetés és mese.

 • itoth2777
  2012-06-22 05:11

  És ha még a nővéreket és a többieket is megfizetnék és az jönne dolgozni a kórházba aki oda való, mert érdekli és csinálná is rendesen, akkor lenne igazán jó dolga a betegnek. Mert se orvos, se többiek nem maradnak.