hirdetés
 • mami52
  2012-09-25 12:25
  Előzmény: Vicuska

  Tisztelt Balogh Úr! Bátorkodom megkérdezni az arra illetékesektől,mi lesz velünk foglalkozás-egészségügyi szakdolgozókkal? Mi kimaradtunk a júliusi visszamenőleges béremelésből,hivatkozván arra,hogy alapellátás vagyunk!A mostani októberi emelésnél mindenki aki elözőleg kimaradt/házi orvosi rend.,védőnők, fog.assz./ megkapják,kivéve fogl-eü!Most arra hivatkozván ,nem vagyunk OEP finanszírozottak,ezért nem kaphatunk az E-alapból! Bocsánat a szemtelennek tűnő kérdésért,de mi akkor haljunk éhen, ne fizessünk rezsit?Mi sehova nem tartozunk? Nem csak vállalkozás keretein belül müködő foglalkozás-egészségügy létezik ám,de ezt Önöknek kéne legjobban tudniuk! A bérünk évek óta egy fillért nem emelkedett,de talán az sem lenne túlzás,ha évtizedről beszélnék! Remélem levelem nem a szemetesben végzi,és valaki végre oda áll mellénk!

 • Vicuska
  2012-08-06 14:23
  Előzmény: xandra

  ma derült ki ,hogy aZ Omfi-Ban dolgozók megkapták a béremelést. Csak a vidéki foglalkozás eü szakdolgozók nem egy GYEMSZI levél alapján. Ha valaki tudja mi áll ebben a levélben és látta ezt a levelet jelezze itt a fórumon talán tudnak nekünk segíteni. Köszönöm

 • xandra
  2012-07-30 15:05

  a 138/2012. (VI.29.) Korm. rendelet szövegében nincs benne, hogy KIVÉVE foglalkozás-egészségügyi szakellátók. Akkor miért is hagytak ki minket a béremelésből?

 • zsóka70
  2012-07-26 23:54
  Előzmény: Vicuska

  Tudom ez nem vigasz , de a kiszervezett ,alkalmazottként dolgozó ápolónők sem kapnak a béremelésből.Hát úgy tűnik mi nem vagyunk egészségügyi dolgozók . Szeretném ha végre valaki elárulná mik is vagyunk mink .

 • Vicuska
  2012-07-21 13:53

  a drága Gyemszi kihagyta a foglalkozás egészségügyi szakellátás dolgozóit a béremelésből. Kötelezően kell ellátni törvény által előírt szakfeladatokat, ahol mi is közalkalmazottak vagyunk, más juttatás nincs, csak a közalkalmazotti bér, ami 33 év után nettó 84 ezer ft. később állítólag lesz az alapellátásra bér. és ekkor mag azért hagynak ki minket mert szak dolgozók vagyunk? Kíváncsi vagyok a további fejleményre EGY SZAKDOLGOZÓ