hirdetés
 • cicbt
  2013-01-20 17:57

  Azt hiszem a "Vadászó" új témát kezdett,mert nem erről írtam és nem ezt kommentelte a másik hozzászóló sem..

 • a Vadászó
  2013-01-19 18:56

  Nem értem, hogy történhet ilyen , hogy leszázalékoltatja magát olyan ember akinek a lapjára skizofréniát írnak és röhögve dicsekszik vele , hogy ezt ő megvette, sőt van jogsija és vállalkozása, nem hiszem, hogy egy skizo rendelkezhet ilyen jogosítványokkal. Kíváncsi lennék ha újra felülvizsgálnák megállná e a helyét a diagnózis, mert tuti nem. Na ott lenne nagy bajba a doki:)))

 • rahel
  2013-01-08 10:50
  Előzmény: cicbt

  Igen, mi mehetünk, 40-50 év tisztességes szolgálat után, és utánunk az özönvíz.... De nem csak rólunk van szó. Tulajdonképpen leginkább az háborít fel, hogy mindíg csak az orvosokról bszélünk, beszélnek. Pedig az egészségügy nem csak orvosokból áll. Igaz, hogy nélkülünk nem megy... De működik egy kórház pl. kazánfütő, villanyszerelő, a központi sterilizáló kezelője, portás, takarítónő, bérszámfejtő, stb.stb nélkül? Egy kórház vagy szekrendelő bonyolult struktura, amiben minden kis csavarnak fontos szerepe van. Nincs nélkülözhető csavar. Ha csak az áramellátás szakad meg, és nincs kéznél szerelő, aki beindítsa, az is emberéletekbe kerülhet. Ha nincs aki egy WC dugulást elhárítson, garantáltan megugrik a kórházi - amúgy rettegett- fertőzések száma. Nyugdíjas közalkalmazottak pedig minden beosztásban, ha változó létszámban is, de dolgoznak. Mi idős orvosok mehetünk becsülettel, de mi lesz velünk, ha mi is betegek leszünk??? Félek, hogy ennek az intézkedésnek a hatásait nem gondolták végig, pedig a hatások nem fognak elmaradni. Más vigasztalásom nincs, minthogy Szóltam, vagy legalábbis megpróbáltam...

 • cicbt
  2013-01-07 22:06

  Legalább 40 éve szeretnénk sztrájkolni.Legalább húsz éve akár sztrájkolhatnánk is, de nem vitt rá minket a lélek.Most ez a magamfajta öreg orvosok szempontjából egy állami szervezésű sztrájk.Nem kell lelkifurdalást éreznünk,hogy nem látjuk el a betegeket,hiszen nem lehet már.Menjünk.Menjünk akkor.Ha nem hiányzunk,eddig is feleslegesen háborogtunk és sztrájkoltunk volna rossz lelkiismerettel és jogi retorziókkal fenyegetetten. Ha viszont hiányzunk,anélkül fog kiderülni,hogy nekünk kellene szégyenkeznünk elhagyott betegeink előtt.Ne kuncsorogjunk kegyelemért.Ideje már a pihenésnek.Mindannyian évenként másfél évnyit dolgoztunk.Menjünk el békével,méltósággal.