hirdetés
 • Éva 54
  2013-03-01 22:01
  Előzmény: pannonm

  Figyelem! Foglalkozás Egészségügyben is dolgoznak kollégák közalkalmazottként!! Ők az első körben azért maradtak ki a béremelésből, mert alapellátásnak számítanak. A második körből azért mert NEM OEP finanszírozottak! Kérdésem: talán nem is eü.dolgozók? Ki figyel oda rájuk, egyáltalán valaki odafigyel-e? Mert mi ugy érezzük, hogy senkinek nem vagyunk fontosak! Legalábbis akkor, ha béremelésről van szó! Jó lenne addig odafigyelni rájuk, míg még van kire! Az egészségügynek ebben a szegmensében nincs se paraszolvencia, se semmilyen külön juttatás, mint 40 év munka után 80-100 ezer Ft nettó fizetés! Ez egyszerüen szégyen! Gratulálok a törvényhozóknak, hogy ennyire becsülik a munkánkat !

 • nandi3
  2013-02-07 16:43
  Előzmény: pannonm

  Az összes betegszállitónak üzenem,hogy igazán megérdemelték volna a béremelést,tudom nem vigasz, de mi alapellátásban dolgozó körzeti nővérek 76 % nem kaptunk béremelést,ugyanis jogszabály hézag miatt az OEP finanszirozásból kifelejtették,hogy bérre kell forditani,igy sem a háziorvos,sem pedig az önkormányzat nem gondolja úgy,hogy ebből valamit is juttatni kellene a körzeti nővéreknek.Igy valószinüleg mi leszünk a kivétel,akik erősitik majd a szabályt.30 éves munkaviszonnyal már elértük a minimálbért(kompenzálva ugyan)gratulálok.Nektek kitartás,és remélem megkapjátok a béremelést.Üdv Tami

 • pannonm
  2013-02-06 17:10

  Szócska Úrnak üzenném,hogy a tavalyi évben,csak a betegszállítók nem kaptak béremelést. Reméljük,hogy ez évben talán észreveszi Ő Főméltósága a létünket,ezért most kiabálni fogok! HAHÓ...HAHÓ!