• Ónodi-Szűcs
  • Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

   Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

  • Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

   Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

  • Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

   Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

 • EBP
  • Mitől lesz szuper a szuperkórház?

   Mitől lesz szuper a szuperkórház?

  • Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

   Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

  • EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

   EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

 • EESZT
  • Nem elég rugalmas az e-recept

   Nem elég rugalmas az e-recept

  • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

   Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

  • EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

   EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

26 000 óra jótékonyság az AbbVie-től

Gyógyszerpiac 2017.06.27 12:08 Forrás: Weborvos
26 000 óra jótékonyság az AbbVie-től

A magyarországi AbbVie munkatársai egy lakhatatlan ingatlan teljes körű felújításában vesznek részt.

Az AbbVie biogyógyszer vállalat ma ünnepli a „Week of Possibilities" kezdeményezés negyedik évfordulóját, melynek alkalmából világszerte több mint 50 ország, 6000 munkatársa fog össze, hogy helyi közösségeken segítsen. Az önkéntesek iskolai könyvtárakat és osztálytermeket újítanak fel, játszótereket építenek, vagy egyéb olyan munkát végeznek, mellyel segíthetnek egy rászoruló helyi közösségen - tudatta a hazai vállalat közeménye.

A magyarországi AbbVie munkatársai a Habitat for Humanity Második Esély programjában vesznek részt idén. A szervezet nagy tapasztalattal rendelkezik az önkéntességen alapuló jótékonysági programok megszervezésében: olyan lakhatásukat vesztett családoknak segítenek, akik akár évek óta átmeneti otthonban élnek. Idén egy ilyen családot karol fel az AbbVie, egy nem lakható állapotú szociális bérlakás felújításával, mellyel hosszú távon is fenntartható, biztos otthonhoz juthatnak a rászorulók.

A Week of Possbilities kezdeményezés minden országban egy nonprofit partner közreműködésével történik, ilyen a Habitat for Humanity is. Így biztosított a jótékonykodás magas szakmai színvonala is.

„Az AbbVie szemléletmódja lehetővé teszi, hogy a felkarolt helyi közösségek olyan segítségben részesüljenek, amilyenre valóban szükségük van. A partneri kapcsolatok által a Week of Possibilities (Lehetőségek Hete) tényleges hatással lehet a rászorulók életére." – mondta el ennek kapcsán Szegfalvi Zsolt, a Habitat for Humanity Magyarország, lakhatással foglalkozó civil szervezet ügyvezető igazgatója.

Az AbbVie biogyógyszer vállalat 2014-ben indította útjára a Week of Possbilities programot, eleinte csak az amerikai központban és környékén, melyet 2015-ben 45 országra kiterjesztettek. Ekkor 17 000 órányi jótékonykodással támogatták a helyi közösségeket, mely a következő évben 25 000-re nőtt, a cél azóta is a folyamatos rekorddöntés.

„A Week of Possibilities a körülöttünk élő közösségek és emberek iránti elköteleződésünk miatt jött létre. Ezek az önkéntes programok nagyban hozzájárulnak vállalatunk kultúrájához. Mindannyiunk számára nagy öröm és büszkeség, hogy jelentős pozitív hatást gyakorolhatunk világszerte." – írta le a kezdeményezés célját Dr. Bozzay Kinga, az AbbVie Kft. ügyvezető igazgatója.

A magyarországi AbbVie munkatársai június 27-30. között vesznek részt egy lakhatatlan ingatlan teljes körű felújításában.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink