• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Több mint negyvenhat ezer voks

Hírek 2018.06.03 Forrás: Weborvos
Több mint negyvenhat ezer voks

A szeptemberi díjátadó gálán derül majd ki, hogy ki nyerte meg a „ Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatot.

Lezárult az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyi Államtitkárságának égisze alatt szervezett „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat második szakasza: az internetes szavazás.  Rengetegen szurkoltak orvosukért, így két héten át folyamatosan négyóránként szavaztak,hogy meghálálják a TOP listás praxisok áldozatos munkáját.

A Google analízisei mutatják, hogy május 20-a és június 2-a között, 14 napon át  általában 2-3000 közötti látogató szavazott a www.evpraxisa.hu portálon  naponta, azonban akadt olyan nap is, amikor  5000 fölött volt a böngészők és a voksolók száma. A látogatók száma a szavazás két hete alatt  az elmúlt években átlagosan 30-40000 közé tehető. Idén sem volt ez másképpen, hiszen  már a zárás előtt egy nappal túllépték  a bűvös 40.000-ret, és 54267 látogatóval zártak.

Ami a szavazatokat illeti-  nem feltétlenül azonos a látogatók és a voksolók száma, hiszen sokan csak híreket olvasnak és nézelődnek- itt is hozzák az elmúlt évek eredményeit: a szervezők az éjféli záráskor 46407 szavazatot összesítettek. A Google analíziséből az is kiderül,hogy az oldalmegtekintések száma / ami azt jelenti, hogy nemcsak szavaznak a  látogatók, de nézegetik az ajánlásokat, meg a híreket / több mint 218533 !

A Google azt is jelzi, mely portálok generálják a legtöbb szavazatot. Ezek a következők: Felvidék.ma, Sandorfalva.hu, webbeteg.hu, weborvos.hu, medicalonline.hu, evpraxisa.hu, karpatalja.ma, blikkruzs.hu, blikk.hu és a pályázat saját oldala: www.evpraxisa.hu

A legtöbb hazai szavazat a következő városokból jött: Budapest, Mezőkövesd, Nyíregyháza, Debrecen, Bonyhád, Szeged, Kecskemét, Sándorfalva. A legtöbb határon túlit Marosvásárhely, Kolozsvár, Bukarest, Brassó, Szováta, Csíkszereda, Pozsony és Ungvár  lakosai küldték.

Kinyílt a világ a TOP 20 számára, hiszen Amerika, Brazília, az Egyesült-Királyság , Csehország, Németország, Franciaország, Kanada, Írország, Oroszország  501 városából szavaztak. Néhány név és szám: Bécs 87,  London 87, Párizs  68, Dublin 38, Prága 29, Frankfurt 18, Harlem 16, Barcelona 12, Róma 10, Brüsszel 8, New York 7, Milánó 6, Atlanta 6, Madrid 5, Toronto 4, Tel-Aviv, Los Angeles, Miami 3-3-3 szavazat, Volgográdból, Dubaiból és Sao Paolóbó városonként 2 szavazat érkezett.

Feje-fej mellett küzdött a mezőkövesdi és a györei háziorvos, hol Dr. Molnár Károly, hol pedig Dr. Csullog Zsolt állt az első helyen. Ugyanez jellemzi a határon túli praxisokat, a nagy mérkőzés a nagymegyeri Dr. Vrezgó Erzsébet és a szovátai Dr. Cuzic Melinda között zajlott. Lelkes szavazóik itt is- ott is igyekeztek megfordítani a sorrendet.

A végeredmény jelenleg nem látható a portálon, a 10-10 TOP listás orvos neve  ABC rendben szerepel, ugyanúgy mint a szavazás kezdetén.  A szeptemberi díjátadó gálán derül majd ki, hogy ki nyerte meg a „ Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatot határon innen és határon túl, és az is, hogy kik kerültek a dobogós helyekre.

Kapcsolódó hírek

Legolvasottabb cikkeink