• Ónodi-Szűcs
  • Márciustól ismét 130 ezerrel nő a praxispénz

   Márciustól ismét 130 ezerrel nő a praxispénz

  • Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

   Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

  • 2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

   2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

 • EBP
  • Villamossal is mehetünk majd az új kórházhoz

   Villamossal is mehetünk majd az új kórházhoz

  • Letették a gyerekkórház új szárnyának alapkövét

   Letették a gyerekkórház új szárnyának alapkövét

  • Nővérszálló és bölcsőde is lesz a szuperkórházban

   Nővérszálló és bölcsőde is lesz a szuperkórházban

 • EESZT
  • EESZT: Indul a lakossági tájékoztatás

   EESZT: Indul a lakossági tájékoztatás

  • EESZT: fennakadás nincs, hibajavítás van

   EESZT: fennakadás nincs, hibajavítás van

  • 100 napja működik már az EESZT

   100 napja működik már az EESZT

A gyermekosztály fejlesztésére koncentrálnak

Lapszemle 2018.01.12 07:02 Forrás: Heves Megyei Hírlap
A gyermekosztály fejlesztésére koncentrálnak

A belépők már elfogytak, ezután már csak támogatói jegyet lehet vásárolni.

Az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet és az Albert Schweitzer Kórház Alapítvány hetedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját, amelynek fővédnöke Szabó Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője. Az idei esemény – amelyre február 17-én várják a vendégeket – műsorvezetői Szentpéteri Eszter és Szebeni András lesznek, s fellép Szendi Szilvia, Peller Károly és Szulák Andrea is. Információk szerint már minden belépő gazdára talált, így „csak" támogatói jegyek vásárlására nyílik lehetőség. A bevételt a hagyományoknak megfelelően ezúttal is az intézmény korszerűsítésére – a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály fejlesztésére – fordítják, írta a Heves Megyei Hírlap.

 – A kórház sorsát szívén viselő lakosságnak és a kiváló partneri kapcsolatoknak köszönhetően évről évre egyre színesebb programokkal, igényes megjelenéssel készülünk, így bálunk ma már a térség legrangosabb társadalmi eseményének számít. Az intézmény az elmúlt időszakban látványosan fejlődésnek indult mind infrastrukturális, mind szakmai területen. Az uniós projektek megvalósulása emeli a betegellátás biztonságát, valamint lehetőséget kínál szakembereinknek kompetenciájuk folyamatos fejlesztésére a korszerű technológiák segítségével – nyilatkozta a Hatvan Online internetes portálnak dr. Stankovics Éva főigazgató.

Hozzátette: a korábbi években megrendezett bálok sikere lehetővé tette, hogy vásárolhattak az újszülöttek biztonságos ellátásához szükséges inkubátort a hozzá tartozó monitorral, korszerű szülőágyat, a belgyógyászat részére betegőrző monitort, intenzív terápiás ágyat is. Ugyancsak a bálnak köszönhetően a traumatológia Colibri típusú fúrógéppel, ólomkötényekkel, kötözőkocsival és EKG-készülékkel gyarapodott; jelentősen fejleszthették az osztályok komfort- és kényelmi funkcióit , az ápolási eszközparkot és az egynapos sebészeti ellátás eszközeit is.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink