Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

1998.03.25.

Orvos válaszol Szerző:

Tisztelt Doktor Úr, Nő!

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a 14 éves fiamnak kb. 1 éve tűnt fel a tyúkmellkas...

... Jár gyógyúszásra, de javulás eddig nem tapasztalható. Nagyon vékony, magas gyerek. Mellkasizomzat erősítéssel, edzőteremben erősítéssel, korrigálható-e, illetve eltűnthető-e a deformitás? Úgy értve, ha erős mellizomzatot sikerül növeszteni, látszatni fog-e a deformitása?
Válaszukat előre is köszönöm.
Egy aggódó Anyuka
Jelige: 1998.03.25.


VÁLASZ


Kedves Kérdező!

A gyermek állapotát ismerő és azt diagnosztizáló szakorvos tud tanácsot adni, hogy milyen lehetőségek vannak a korrigálásra. Olvassa át a tyúkmell szóra kiadott anyagainkat, azokban is talál információt!
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink