Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

Tiszt Weborvos!

Rossz közérzet, gyengeség, kedvetlenség, mellkas feszítő fájdalma miatt kerestem fel háziorvosomat. Az EKG: S.R., 65/min frekvencia ...

... bal t.á., PQ:0,14, QRS:0,08 msec. BAH III-ban neg.T. Sajnos nekem ebből nem derül ki hogy mi a probléma, annyit mondott hogy ez nem negatív EKG.... kevés túlsúlyom van, tisztában vagyok vele, hogy "életmód váltásra" lenne szükségem.
A fent leírtak alapján legyen szíves megírni nekem hogy kell e aggódnom vagy nincs nagy baj?
Előre is köszönöm szíves válaszát!


VÁLASZ


Sajnálom, de a kérdésére nem tudok választ adni, mert ahhoz a görbét látni kell és egybe vetni a beteg tüneteivel, panaszaival, fizikális vizsgálati leletével. Ugyanis az Ekg-t automata értékeli, ezért a feltüntetett adatok nem elégségesek a probléma meghatározásához. Egyébként durva eltérésre, komolyabb betegségre nem lehet a közöltekből következtetni és nem gondolom, hogy a panaszait szívbetegségre lehetne visszavezetni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink