• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

olyan panasszal fordulok onokhoz hogy lassan tobb mint egy hete hoemelkedesem van ami a kovetkezot jelenti napszaktol fuggetlenul 37,2 -37,9 el is mentem orvoshoz ahol eloszor semmit nem kaptam majd masnap...

... amikor visszamentem egy ciprinol nevu antibiotikumot irtak fel.... ami nem igazan hasznalt sot a gyomromat teljesen kikeszitette. Ezt kovetoen elmentem vervetelre es vizeletvizsgalatra amelybol a vizelet negativ lett azonban a vervizsgalatban 6 csillagos ertek volt magasabb volt a c reaktiv feherje a limfocita szam 48,9%referencia 20-45%, a bazofil szam es alacsonyabb hatarerteken a vas illetve a neutrofil a lapra az volt feltuntetve hogy semmilyen koros nem igazolodik, azota a haziorvos felirt egy masik keszitmenyt curam duot a mai naptol, igazabol ami nagyon aggaszt hogy allandoan raz a hideg vagy melegem van a hoemelkedestol faj mindenem gyengenek erzem magam es a borom is szaraz amin aprò piros pottyok jelennek meg amik viszketnek majd kicsit kesobb visszahuzodnak. Orvosom szerint virusfertozes van a hatterben de skkor miert nem mulik a hoemelkedes?egy het utan sem...... elkezdtem nezni a neten a tuneteimet hogy lehet leukemia is vagy limfoma erre leteremtett az orvos hogy ezek nem ilyen verkeppel jarnak. tudom hogy kisse hipohonder vagyok de nagyon felek hogy valami komolyabb all a hatterben.(hiv,mononukleozis stb...)onok szerint allhat a hatterben verkepzoszervi daganat,az orvosom nagyon leteremtett hogy ott tobb tizszeres ertekek lennenek es nem ilyenek ha pl limfoma lenne csak most tole nem merek kerdezni illetve hogy ez az allando hoemelkedes laz tarthat hetekig is?
koszonom szepen
andras 25 eves
valaszukat varva maradok


VÁLASZ


Én a kezelőorvosával tudok a közöltek alapján egyet érteni. Az interneten való tájékozódás tapasztalatom szerint sokkal többet árt, min amennyit használ. A hőemelkedés valóban eltarthat hosszabb ideig is vírusfertőzések alatt. A piros pettyek lehetnek a gyógyszer mellékhatása is. Ha nem múlnak, célszerű bőrgyógyászati vizsgálatot is kérni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink