Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

Bizalom 28

Orvos válaszol Szerző:

Ha 27 éve élek a férjemmel, és nem volt más kapcsolatunk egyik
félnek sem, csak nekem voltak futó kapcsolataim ,vagy nevezzük próbálkozásnak a házasságunk előtt, akkor a 27 év alatt már kellet volna mutatkoznia az AIDS tüneteinek?...

...Voltak más vérvételi eredmények ami nem az AIDS-re készültek és abban a limfocita és stb eredmények mindig tökéletesek. Nem volt soha tüdőgyulladásom és jól érzem magam.

Jelige Bizalom 28


VÁLASZ:


Teljesen felesleges a HIV fertőzéstől való rettegése. Kérhet HÍV
vizsgálatot, de elmehet véradásra is, ott automatikusan szűrik a
donorokat AIDS vírusra.

dr Gerencsér Emőke

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink