Weborvos.hu
  • Pollen
    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

    • Aki érzékeny a csalánfélék virágporára

      Aki érzékeny a csalánfélék virágporára

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

nemreg figyeltem fel arra, hogy amikor faj a fejem, hatul pontosan a fejem alatt a nyakamon felduzzad. a fejfajasom kiskorom ota tart, de soha nem tudtak ...

... az orvosok megmondani miert, 17 eves vagyok a vernyomasom atlagban 165/110, pulzus 90 folott. a fejfajasom 2 naponta jon elo, es hanyinger, neha hanyas kiseri, a nyakamon a daganat ott van meg ha nem faj a fejem akkor is, de ilyenkor kisebb. szoval a kerdesem az lenne, hogy mi lehet ez, ha orvosnak mutatom, megse vizsgal, csak kiir egy kis antibiotikumot.


VÁLASZ


Véleményem szerint olyan orvoshoz kellene fordulnia, aki komolyabban vizsgálná ki első sorban a magasvérnyomás tekintetében. Ugyanis 17 éves korban ( de idősebbek esetén sem) nem fogadható el a közölt érték. Ha más orvos vizsgálja, figyelmet fog fordítani az Ön által leírt jelenségre, aminek magyarázatát adni - vizsgálat nélkül - nem tudom, de biztosan nem antibiotikum kérdése.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink