Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!
Gyermekem 28 éves. Gerincferdülése van. A pulzusa is túlmagas. Évek óta gyógyszert szed, mivel anélkül a pulzusa 100 fölött van.Kardiológus szakorvos írta fel...

... Annak előtte naponta küzdött fejfájással. Jelenleg 10 hetes kismama. Volt kardiológusnál, aki a gyógyszer fokozatos elhagyását és a sportolást javasolta. Ülőmunkát végez, ami a gerincét eléggé igénybe veszi. Estére eléggé elfárad.Próbálja a gyógyszert nem szedni, de már egy fél gyógyszer esetében is a pulzusa 96. Sportolni, mint említettem gerincferdülése van, nem mindent lehet. Kérdésem, kihatással van-e a magzatra a szedett gyógyszer? Ön, mint szakorvos mit javasol, mit csináljon, hova forduljon?


VÁLASZ


A leánya által szedett gyógyszert megnevezni elmulasztotta, így nem tudok a kérdésére választ adni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink