Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

A férjem arterias fibrilacioban szenved,már néhány éve.Volt gyógyszeres és 1 alkalommal elektrosokkos visszaforditás is.Jelenleg is szükséges lenne...

... az elektrosokkos beavatkozás,de mivel ezelőtt 2 évvel egy baleset miatt csigolyatörése volt és titan inplantatumot épitettek be a D10 és L2 csigolyákba az lenne a kérdésem,hogy ilyen esetben lehet ezt a beavatkozást alkalmazni,mert a kezelőorvosa nem javalja.


VÁLASZ


Nem veszem a bátorságot, hogy véleményt mondjak, mert ennek kialakításához alaposan kellene ismerni férje adatait. A fibrilláció megszüntetésének többféle módja van, mindegyiknek meg van a javallata, ellenjavallata és kockázata, de a beavatkozás elmaradásának is. Azt nem gondolom, hogy a gerinc stabilizálásához beépített anyagok - mint nem mágnesezhető fémek - ellenjavallatot képeznének.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink