Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

Udv Doktor Ur/No!
Parommal egy hete nemibeteg gondozoban voltunk, a tenyesztesen kiderult, hogy tripperrel volt dolgunk, de allitolag a bakterium elpusztult egyfolytaban magatol, igy egyszeri antibiotikumos injekcioval voltunk kezelve, de ra masnapra elkezdett fajni a bal herem...

... Eloszor nem foglalkoztam vele maskor is elofordult mar ha epp szu alsonadragban aludtam, hogy masnap fajt egy kicsit, de rovid idon belul elmult. Egy het telt el, a furdokadban kitapogattam, es ahogy tajekozodtam az internetrol a bal mellekherem felso resze van bedagadva,tapintasra nem mondanam hogy jobban faj mint amugy. Mindezek mellett alhasi benyilalasok vannak. Nem tudom osszefugesben lehet-e a dologgal de a torkom is faj, es barnas valadekot kohogok fel. (Intenziven dohanyzom) Hetfon rohanok is urologushoz, de addig szeretnek valami utba igazitast kerni, hogy van-e okom nagyobb problemaktol tartani.
Valaszat elore is koszonom, 20 eves ferfi.


VÁLASZ


Ha láza nincs, akkor komoly aggodalomra nincs oka, de az urológus mellett gégészhez és fogorvoshoz is menjen el!

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink