• Ónodi-Szűcs
    • Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

      Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

    • 2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon  munkába

      2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

    • Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

      Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

  • EBP
    • 2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

      2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

    • A jövő kórháza épül Dél-Budán

      A jövő kórháza épül Dél-Budán

    • 8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

      8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

  • EESZT
    • 100 napja működik már az EESZT

      100 napja működik már az EESZT

    • Nem elég rugalmas  az e-recept

      Nem elég rugalmas az e-recept

    • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

      Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

Fenyegető vetélés

Orvos válaszol 2014.10.27 10:58 Szerző: Dr Alföldy Ferenc professzor

Tisztelt Doktor Úr!

Ovitrelle injekció, illetve Utrogestan (igazolt alacsony progeszteron szint miatt)gyógyszer mellet sikerült teherbe esnem...

... Jelenleg 6 hetes várandós vagyok, de sajnos 1 hete barnázom minden nap. Az ultrahang szerint a baba jól van, vérömleny nem látható. Az Utrogestan adagom 3x2. Szeretném megkérdezni, hogy emellett is előfordulhat hogy alacsony a progeszteron szintem és emiatt van a pecsételés vagy esetleg ez az Utrogestan mellékhatása?
Köszönöm megtisztelő válaszát


VÁLASZ


Az említett szer és az Ön állapota nem teszi lehetővé, hogy vizsgálat és a korábbi vizsgálati eredmények ismerete nélkül bármiféle véleményt alkothassak vagy tanácsot javaslatot adjak. Azt javaslom, hogy mielőbb forduljon kezelőorvosához, a szülészhez.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink