Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

hurok miatt lehet verfertozes

Orvos válaszol Szerző:

Anyukam 3 napig lazas volt fajt a hasa dereka 3.nap remeget zsibbadtak a kezei labai bevittuk a korhazba itt angliaba masnapra megcsinaltak ...

... az ultrahangot aztmondtak lehet a hurok ami fent van neki 7 eve belenott valamibe mert nem talaljak a jelszoszalat nem tudjak levenni es aztis mondtak hogy elfertozodd a vereben gyulladas van ilyesmirol beszeltek de nem adtak tolmacsot igy pontosan nemtudom megtudna mondani mi lehet ez vagy hogy hogy lehet kimuteni a hurkot koszonom elore is.


VÁLASZ


Kedves Kérdező!

Leletek és a beteg állapotának ismerete nélkül nem lehet diagnózist felállítani és így a kezelésre se lehet tanácsot adni. Kérdéseire csak a kezelőorvos tud válaszolni. Érdemes lenne mérlegelni egy hazautazást és a fogamzásgátló eszközt felhelyező orvossal történő egyeztetést!

a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink