Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

lehet emiatt is?

Orvos válaszol Szerző:

szedem a lindynette tablettát 3hónapja de 3napja megkellett volna jönnie a menzeszemnek kicsit kétségbe vagyok esve ...

... 3napja fejezte be a tabletta szedését is rendes nemi életet élek..mit lehet ennekaz oka terhes lehetek? de mivel multhéten felső léguti megbetegedésem volt igy antibiotikumot irt fel az orvos lehet emiatt is?


VÁLASZ


Kedves Olvasó!

Terhességi teszt adja meg a leggyorsabban a választ kérdésére. Nincs nőgyógyász szakorvosunk, a kezelőorvosa tud abban segítséget nyújtani, hogy az antibiotikumos kezelés idejére indokolt-e a kiegészítő védekezés.
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink