Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

Üdvözlöm!
Most március 19-én kaptam meg a saját őssejtjeimet,amik megtapadtak és működnek is megfelelően.Most van egy gondom,...

... azt mondta az orvosom,hogy még 2 havonta 1 éven keresztül Mabtherát kell kapnom.Én nagyon félek,mert én sokat hányok,rosszul érzem magam ettől a szertől,meg miért kell ezt nekem kapnom,ha már nincs rákos sejtem?A volt betegségem Non-hodking lymphoma.Ön szerint bele egyezek?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT!!!!!
JELIGÉM:MABTHERA


VÁLASZ


Az említett gyógyszer specifikusan kötődik a daganatos sejtekhez, de a normális hemopoetikus őssejtekhez nem. Az orvosa azért javasolja, mert az esetleg szervezetében még előforduló daganatos sejteket pusztítja el. Hallgasson a kezelőorvosára, aki pontosan tudja, miért szükséges a további kezelése. Persze a kezelést bizonyos körülmények között abba lehet vagy kell hagyni, első sorban a nem tűrhető mellékhatások miatt. Minden esetre beszélje meg a továbbiakat kezelőorvosával.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink