Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

2011 augusztusban volt gerinc műtétem.Az LIV-V-ös csigolyákat
csavarozták össze...

... mert 11mm-re elvoltak csúszva egymástól,meg a bal lábam
már térdig zsibbadt. A bal hüvejklábújjam meg mindkét lábfejem ég és zsibbad azóta is. De most ami még idegesít, hogy az elmúlt 2-3 hónapban bár nem állandó jelleggel,de a péniszem is zsibbad.
Jelenleg 52 éves vagyok,és közel 36 évet dolgoztam hentes szakmában. Válaszát előre is köszönöm. Jelige: Papszelet


VÁLASZ


Azt javaslom, hogy keresse fel az operáló orvosát, aki a vizsgálatok alapján el tudja dönteni, hogy újabb gerincsérvről van-e szó, vagy a korábbi műtét illetve gerincsérv következménye és azt is, hogy milyen kezelésre van szüksége a folyamat romlásának megakadályozásához.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink