Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

szem99

Orvos válaszol Szerző:

Üdvözlöm!
Egy hete mosószóda ment a szemembe, még aznap elmentem szemészetre, TobraDex szemcseppet kaptam, 3x1 volt az adagom. A doktornő azt mondta, hogy kicsit felmaródott a szemem de ...

... nem vészes a helyzet, és kérte, hogy ha a hétvége után nem érzem teljesen jónak a szemem akkor menjek vissza, és ez így is történt, mert a szúró érzés még nem múlt el. Megvizsgálta a szemem és azt mondta, hogy szépen helyre jött, a fájdalom pedig lassan el fog múlni. Az lenne a kérdésem, hogy továbbra is használjam a TobraDexet, amíg a szúró érzés el nem múlik vagy abbahagyhatom a szedését? Ezt elfelejtettem megkérdezni a szemészeten.
Köszönöm a válaszát!


VÁLASZ


Kedves Kérdező!

Nincs szemész szakorvosunk. Kezelőorvosával egyeztessen vagy kontroll érdekében keressen fel egy másik szemészt.
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink