• Pollen
  • Aki érzékeny a csalánfélék virágporára

   Aki érzékeny a csalánfélék virágporára

  • Magas a csalánfélék pollenkoncentrációja

   Magas a csalánfélék pollenkoncentrációja

  • Allergiás a poratkára? Ne válasszon rákféléket az étlapról!

   Allergiás a poratkára? Ne válasszon rákféléket az étlapról!

 • utazás
  • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

   Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

  • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

   Kockázatos az utazás az oltások nélkül

  • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

   Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

 • napártalom
  • Erre figyeljen, ha nyáron antibiotikumot szed

   Erre figyeljen, ha nyáron antibiotikumot szed

  • Nyári bőrvédő anyagok a konyhából

   Nyári bőrvédő anyagok a konyhából

  • Öt makacs és veszélyes tévhit a napozásról

   Öt makacs és veszélyes tévhit a napozásról

Új „oldaláról” mutatkozik be a szolnoki kórház

Regionális hírek 2018.07.08 Forrás: Weborvos Szerző:
Új „oldaláról” mutatkozik be a szolnoki kórház

A régi kissé anakronisztikus sillabuszt egy szellős, ezáltal a korábbinál áttekinthetőbb weboldal váltotta fel.

Az internet világában megújult oldalon mutatja be önmagát és egészségügyi szolgáltatásait a gyógyulásra vágyó betegeknek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Kórház és Rendelőintézet. A régi internetes, kissé anakronisztikus sillabuszt egy új, kék-fehér-fekete színekkel megjelenített szellős, ezáltal a korábbinál áttekinthetőbb weboldal váltotta fel, amely a www.hetenyikorhaz.hu címen érhető el.

A 2010-ben az „Év Kórháza” címet elnyert intézmény magáról írt soraiból a böngésző számára kiderül, hogy a legutóbbi regisztráció szerint 431 orvossal dolgozik, akiknek az asszisztenciával együtt évente több mint 1 millió esettel kell megbirkózniuk. A kórház 122 éves történetét taglaló fejezetben kiemelt: a 2007-2013 között tartó uniós költségvetési ciklusban az intézményben csaknem 13 milliárd forint értékben zajlott fejlesztés, amely magában foglalta az összes idevágó, döntően EU-finanszírozott programokból felhasznált összegeket.

Mint Lőrincz Júlia, a kórház egészségügyi ügyvitelszervezője, a weboldal felelőse a Weborvosnak elmondta: a betegeknek szóló információk között az eddigi szokásos elemeken túl - rendelési idők időpont kérés, várólisták, parkolás, stb - új felkínált lehetőség a szakember kereső, azaz név alapján egy-egy orvos is megtalálható beosztásával a gyógyító teamből. A betegellátás menüpont a lehető legrészletesebben felsorolja a Tószegi úti kórházban és a Hősök terén lévő szakrendelőben felkereshető rendeléseket megjelölve az  igénybe vétel kritériumait. A hírek „fül” - Lőrincz Júlia szavai szerint – hírértéktől függően hetente-kéthetente frissül majd az kórház belső élete iránt érdeklődőknek.

Ugyancsak újdonság az Oktatás menüpont alatt egy kitöltésre váró elektronikus adatlap, amelyet mindazoknak szolgál, akik az egészségügyben tanuló diákként, vagy orvosegyetemi hallgatóként a Hetényi kórházban szeretnének gyakorlati tapasztalatokat szerezni.

A korszerűsített weblapon a kórház megvalósult fejlesztései részletesen elolvashatók, valamint feltöltése után az intézet tudományos tevékenysége is közszemlére kerül.   

Kapcsolódó hírek

Legolvasottabb cikkeink