• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

Healzz2: könnyű és gyors szoftveres megoldás egészségügyi szolgáltatóknak

Címoldal 2020.05.29 Forrás: (X)
Healzz2: könnyű és gyors szoftveres megoldás egészségügyi szolgáltatóknak

A Healzz2 informatikai rendszere három különböző tartalmú csomagot kínál, már alapszinten biztosítva az EESZT csatlakozás mellett az előjegyzési naplót és a vényírás lehetőségét.

2020. június 1-től a magán egészségügyi szolgáltatók számára is kötelezővé válik az adatszolgáltatás az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér felé, melyhez rendelkezniük kell egy akkreditált orvosi szoftverrel. Mivel a Healzz2 szolgáltatója az EESZT csatlakozást is elvégzi, csupán a három csomag közül kell kiválasztania az Ön és munkavállalói számára legideálisabb megoldást. 

A Basic, Standard és Prémium ajánlatok árait és szolgáltatásait a magán egészségügyi szolgáltatók igényeihez alakították. Már az alapcsomagban is megtalálható az előjegyzési napló, de ha a többfunkciós csomagok egyike mellett tesszük le a voksot, a szolgáltatás e-mail, SMS és Google naptár szinkronizációval is párosul.

A Standard csomag lehetőséget ad az ambuláns lap írásának átláthatóbbá, egyedibbé tételére, a Prémium pedig külső leletek feltöltésére is. A legalapvetőbb korszerű beállításokat már a Basic csomag is tartalmazza, amelyben az előjegyzési napló mellett  a vényírás, EESZT kapcsolat és a szoftver frissítésének, hibajelentésének támogatásai is biztosítottak. A Standard és a Premium ajánlatok igénybevételével Ügyfélkapu és Telemedicina programokat támogató szolgáltatásokhoz, illetve naprakész statisztikákhoz és kimutatásokhoz is hozzáférhetünk.

A Healzz2 fejlesztői a betegellátás minden igényét kielégítő digitális technológiát hoztak létre. A rendszer akár huszonnégy órán belül távolról bevezethető, felállítása nem kerül plusz költségbe. Kompatibilis az összes operációs rendszerrel és minden internetkapcsolattal rendelkező eszközről működik. 

A szoftver bármely csomagja logikus és átlátható platformot biztosít. Emellett olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint az online időpontfoglalás, egészségügyi dokumentáció, gyógyszertörzs frissítése, elektronikus laborral és külső számlázó programmal való kapcsolat és sok egyéb a betegellátást gyorsabbá és színvonalasabbá tevő funkció.

A Healzz2 csomagjai most kipróbálhatók a szoftver weboldalán. Tudjon meg többet az egyik leghatékonyabb komplex egészségügyi szoftverről és csatlakozzon az EESZT-hez még ma: https://www.healzz2.hu/eeszt-csatlakozas.php