• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Újabb nyílt levél a tiltakozó orvosoktól

Egészségpolitika Forrás: Weborvos

781 orvos vár konkrét válaszokat az egészségügyről feltett kérdéseire a szakminisztertől. Az állampolgárokhoz is szólnak.

Az 1001 orvos hálapénz nélkül csoport a következő levelet küldi el ma Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének.

Tisztelt Balog Zoltán Miniszter Úr!

Az Ünnepek előtt 64 orvos fogalmazott meg egy nyílt levelet, mely a magyar egészségügy egyre súlyosabb problémáira hívta fel a figyelmet. Meglátásunk szerint gyökeres reformok nélkül nem biztosítható tovább a betegek biztonságos gyógyítása. Az egészségügy dolgozói tenni szeretnének azért, hogy az állam  megteremtse polgárai számára a tisztességes ellátás kereteit. Első lépésként a következő, megkerülhetetlen kérdéseket tettük fel a szaktárcánk felé:

1. Meddig tűrik a hálapénz jelenlétét az egészségügyben?

2. Mikor hívnak össze széleskörű szakértői kerekasztalt az egészségügy szereplőivel?

3. Milyen konkrét intézkedéseket hoznak az egészségügyi dolgozók anyagi megbecsüléséért a 2016-os év folyamán?

Tisztelt Miniszter Úr!

A betegbiztonság kérdését illetően van a magyaroknak egy szép története a 19. század derekáról. Egyik szereplője Levy professzor, egy dán szülész-nőgyógyász, aki megépítette a kor legmodernebb szülészeti klinikáját, folyóiratot alapított és számos tudományos közleményt írt. Mondhatjuk, hogy akkor Európa-szerte elismert szaktekintély volt. Levy professzor ma mégis egyetlen sajnálatos dolog miatt él az utókor emlékezetében és egyetlen művét idézik. Azt a közleményt, melyben – bár lehetősége lett volna felkarolni – szavainak súlyát latba vetve utasította el egy viszonylag ismeretlen magyar orvos javaslatát. Semmelweis Ignác a szülő nők biztonságát tiszta kezű orvosokkal szerette volna garantálni. Mint tudjuk, igaza volt, és végül a hátráltató erők ellenére örökre megváltoztatta az egészségügyet, az anyák megmentője lett.

2015-ben Semmelweis Ignác hazájának gyógyítói jutottak a legkevesebb kézfertőtlenítőhöz Európában.

Kérjük, karolja fel ezt az ügyet, legyen partnerünk a javulásban! Immáron 781 orvos vár konkrét válaszokat a fenti kérdésekre a szaktárca felelős vezetőjétől.

2016. január 4.

Tisztelettel,
1001 orvos hálapénz nélkül csoport

Tisztelt Állampolgár!

Most múlik pontosan. Az Ön, a Szülei és Gyermekei egészsége foszlik semmivé, ahogy egészségügyünk összecsuklik.

Az elmúlt fél évben az egészségügy agóniája botrányok mentén emelkedett be a közbeszédbe. Láthattuk, hogy a sajtó figyelme és a társadalom döbbenete ellenére a döntéshozók érdemi segítség nélkül hagyják a betegeket és gyógyítóikat. Csak az újabb  tragédiák rántották le a leplet arról, hogy még az elmarasztaló ombudsmani jelentés is következmények nélkül marad. A Szent Imre Kórház aneszteziológusainak lépése és az azóta kipattanó botrányok pedig egyértelműen jelzik, hogy a tartalékok rég elfogytak.

Miközben szakértők nyilatkoznak, politikusok magyarázkodnak, ritkán lehet hallani az orvosok hangját. Ennek az oka nem az érdektelenség. Mint minden emberi csoport, az orvosok is sokfélék, erényekkel és hibákkal. A munkánk során sokszor mozgunk  határmezsgyén, jólét és fájdalom, élet és elmúlás között. Ezekben a szituációkban soha nem az érzelmek, hanem a szaktudás vezérel minket. Gyógyítás közben meg kell őriznünk a racionalitásunkat. Az értelmetlen kapkodás, a teátrális jelenetek sosem vezetnek az adott probléma helyes megoldásához. Azonban a legsúlyosabb  helyzetekben, például egy újraélesztés közben is eljöhet egy olyan pont, ahol meg kell hoznunk a döntést: vége van.

Sokan úgy gondoljuk, ennek a bekövetkeztét most kell megelőzni. A levelünk végén az Ön segítségét kérjük, mert az ügy közös és egyedül nem sikerülhet. Segítsenek nekünk elérni, hogy a magyar egészségügy elviselhetetlen problémáival érdemben foglalkozzanak.

1. Hálapénz

A hálapénz olyan közös korrupciónk, amelynek a hálához már régen semmi köze, mindenki a saját vagy hozzátartozója biztonságáért aggódva fizeti. Pontosabban a biztonság illúziójáért, mert az ellátás egyéni szintjén az orvos úgyis tehetetlen marad. A  hálapénzzel ugyanis nem tudja megváltani az összeomló rendszert, abból nem lehet ápolót foglalkoztatni, vagy modern gyógyszert venni. Higgye el, amit az orvos meg tud tenni, az pénz nélkül is módjában áll. A hálapénz legkárosabb hatása a kölcsönös bizalom rombolása mellett az, hogy felülírja a szakmai szempontokat: ellehetetleníti a fiatalok képzését és rontja az ellátás színvonalát, mert nem képességek és minőség szerint oszlik meg. Meglepődnének, hogy a hálapénz mekkora tabu az orvosok között. Mivel szégyelljük, senki nem beszél róla, fogalmunk sincs, ki fogadja el és ki nem (csak sejtéseink vannak arról, hogy van egy nagyon szűk orvosi réteg, aki a nyugat-európai béreknél is magasabb havi jövedelemre tesz szert a kierőszakolt hálapénzzel). De ha orvos és beteg is szabadulna ettől az elemtől mégis ki az, aki igazából a hálapénz rendszerének fenntartásában érdekelt? Véleményünk szerint ez a fél a mindenkori döntéshozó, az egészségügyi kormányzat. Náluk minden érv az ellen szól, hogy  kikerüljön a hálapénz a rendszerből, hiszen az helyezi át a fókuszt a korrupt orvosra („akinek fizetek, az szolgáltasson"). Azaz, az állam nem nyújtja, amit kellene, de a hálapénz megtartásával csatornázza az indulatokat. Nem véletlen, hogy az orvosok  érdekképviseleti szerveivel ellentétben az új államtitkár nem akar hozzányúlni a hálapénz intézményéhez, elképzelése szerint az majd magától „kikopik".

2. Az egészségügyi dolgozók fizetése

Az, hogy a családfenntartáshoz elégtelen fizetések miatt a paraszolvencia tartja itthon az orvosok egy ismeretlen részét, kétségtelenül a legkritikusabb pontok egyike. A Miniszterelnökség vezetője úgy nyilatkozott, hogy „fizetünk, amennyit tudunk", az orvosokat pedig jól keresőnek próbálta beállítani az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. A tény e sértő cinizmussal szemben az, hogy míg a magyar orvost valóban a magyar miniszterelnök fizetésével várják külföldön, addig itthon törvény által pontosan szabályozott orvosi bértábla szerint fizetik az orvosok többségét: még az EU-s régiókért felelős klinikákon is van 1000 Ft nettó órabér alatt kereső tapasztalt szakorvos. Pedig ez egyszerű matek lenne: egyetlen rezidens, azzal, hogy megmenti a betegei munkaképességét, vagy alkalmassá teszi, hogy ne szoruljon más emberek segítségére, a szakvizsgáig a fizetése és a képzése költségének sokszorosát menti meg az államnak.

Persze csak ha lesznek rezidensek. Elhallgatott probléma ugyanis, hogy az orvosképzés olyan krízisben van az oktatók hiánya miatt, hogy az már az orvosegyetemek akkreditációját fenyegeti. Mindennapi valóság, hogy nincs, aki gyakorlatot tartson, miközben (az elvándorlás miatt) folyamatosan növelik a hallgatói létszámot.  Meghökkentő módon most minden józan anyagi érv az ellen szól, hogy valaki orvos-oktatói pályát válasszon.

A legfontosabb azonban, hogy Önök abból fognak felismerni egy valódi reformot, ha az elsők között stabilizálják a gyógyító munka alapját adó egészségügyi szakdolgozók helyzetét. Az ápolóink fehér ruhája mögött olyan sorsok bújnak meg, amiről sokaknak  elképzelése sincs. A gyógyításban legfontosabb szövetségeseink egzisztenciálisan és érzelmileg megalázva hagyják ott a szakmát vagy az országot.

3. A gyógyító munka feltételei

Ha felteszik a kérdést az orvosnak: azért dolgozik, hogy éljen, vagy azért él, hogy dolgozzon, nem fogja az előbbi választ adni. Az orvosképzés és a pálya nagyon erősen formálja az egyéniséget, az egyetem első éveit sokan szinte megtöretésként élik meg. Az  orvosi hivatás olyannyira az identitás részévé válik, hogy mindannyiunk munkahelyen kívüli életét, önképével való elégedettségét alapvetően meghatározza, hogy milyen munkát végez. Ha a legnagyobb erőfeszítéssel is csak gyenge közepest tud kihozni az adottságokból, akkor nem csak a körülményeket (pl. az egészségügy finanszírozását) fogja rossznak érezni, hanem saját magát értékeli le. Erre pedig vannak okok. A  munkakörülményeink infrastrukturális rétegével mindenki szembesül, aki kórházakban jár. Az omló, penészes falak és az ehetetlen étel sajnos csak a díszlet. Az orvos frusztráltságát e körülményeknél jobban indokolja az a tehetetlenség, amit a rendszer hibája miatt meg kell tapasztalnia. Vegyük példának a daganatos betegségek halálozási arányát, melyben Magyarország az OECD tagállamok utolsó helyén áll. Ez azt jelenti, hogy ha valakinél rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak, nálunk a legnagyobb az esélye, hogy belehal. Ez pedig azért van, mert ha az egyén szintjén a jól képzett orvos el is látja a feladatát (felismeri a bajt), tudása és elkötelezettsége nem tudja ellensúlyozni a rendszerszintű hiányosságokat. Modern onkoterápiát például lehetetlen folytatni CT és MR készülékek nélkül. Magyarországon ezekből feleannyi (!) jut 100.000 lakosra, mint Szlovákiában vagy Csehországban.

Az infrastrukturális hiánynál azonban még kritikusabbak a humánerőforrás gondjai. Az egészségügy nem tud csökkentett kapacitással működni. Minden egyes távozással a maradóknak kell még többet dolgozni, egy aggasztóan feudális rendszerben egyre  kevesebb embertől várják, hogy megtartsa ugyanazt a súlyt. Különösen igaz ez az ügyeletekre, amelyek miatt egy átlagos kórházi orvos havonta egy héttel többet dolgozik, mint az átlagos munkavállaló. Az ügyeletben töltött időt 2008-ig még a nyugdíjba se számították bele, sok helyen nevetséges bért fizetnek érte, holott az éjszakai műszak az Egészségügyi Világszervezet besorolása szerint is daganatos betegségek kialakulásához  vezethet. Ezek a körülmények együttesen okozzák, hogy nem lehet már jó pénzzel sem megvenni a munkaerőt itthon. Mivel minden tekintetben leszakadunk Európától, az orvosok egyre nagyobb része számol le az illúziókkal és megy oda, ahol megbecsülik az elhivatottságát és kibonthatja tehetségét. Ha a fizetést meg is emelik, de a rendszert nem állítják talpra itthon, az elvándorlás nem áll meg.

Mit tehet Ön?

Az elmúlt években változás érződik az egészségügyi dolgozók megítélésben. Úgy tűnik, hogy a társadalom szolidárisabb lett, felismerve, hogy az egészségügy helyzetének és a benne dolgozók körülményeinek emberhez méltóbbá tétele nem csupán egy szűk réteg felelőssége. A most meghozott döntések következménye mindnyájunkat érint, hiszen az egészségügyi rendszer a szemünk előtt esik szét, ahogy egyenként távoznak belőle azok az emberek, akik eddig összetartották. Jelenleg nincs olyan párt, aki átfogó programot mutatott volna be. Politikusaink ötletei kimerülnek a magyar leleményesség és a csodaszerek (vizitdíj és kikopó hálapénz) mítoszában, tisztességes szakpolitikai elemzés és alázatos munka helyett. Orvosként munkánk során terveznünk és döntenünk kell, majd felelősséget vállalnunk. Azt gondoljuk, az egészségügyért felelős államtitkártól is elvárhatjuk, hogy mutassa be konkrét, számon kérhető terveit és vállalja a felelősséget azok megvalósulásáért.

Önt most arra kérjük, szánjon a jövőjére 30 másodpercet. Másolja be és küldje el e-mailben a lenti kérdéseket az Emberi Erőforrások Minisztériumának (ugyfelszolgalat@emmi.gov.hu), hogy érdemi előrelépést tegyünk az egészségügyben.

Tisztelt Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős
államtitkár Úr!

Kérem ismertesse a nyilvánossággal állásfoglalását a következő
kérdésekről:

1) Milyen határidőt ad a hálapénz "kikopására"?

2) Milyen konkrét lépéseket tesz 2016-ban az orvos és szakdolgozó elvándorlás mérséklése és az orvos és szakdolgozói felsőoktatási képzés megerősítése érdekében?

3) Mikorra hív össze kerekasztalt, ahol a kormányzat figyelembe  veszi a társadalom, az egészségügyi érdekképviseletek, és a  gazdaság képviselőinek véleményét?

Üdvözlettel,

Köszönjük,
Barsyné Dr. Lakatos Csilla, csecsemő-és gyermekgyógyászat
Dr. Abonyi Viktoria, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Ábrahám Bence, sürgősségi orvostan és oxyiológia
Dr. Ádám Gábor, ortopédia és traumatológia
Dr. Ádám István, kardiológia
Dr. Ádász Anna, háziorvostan
Dr. Adorján Erika, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Ágoston Zsuzsanna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Alföldi Ibolya Ilona, pszichiátria
Dr. Álmos Péter, pszichiátria
Dr. Alto Raymond Mtewele, neurológia
Dr. Andrási Katalin, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Angyalosi Anna, pszichiátria
Dr. Antal Ádám, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Antalffy Katalin, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia
Dr. Apró Nóra, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Aradi Luca Mária, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Árkovits Amaryll, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Asbóth Dorottya, gyermekbőrgyógyászat
Dr. Assabiny Alexandra, kardiológia
Dr. Aszalós Gergely Pál, ortopédia és traumatológia
Dr. Avramucz Zsuzsanna, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Bacher-Takács Tímea, belgyógyászat, gasztroenterológia
Dr. Bagi Róbert, radiológia
Dr. Bajnógel-Orosz Ágnes, háziorvostan
Dr. Bakó János György, aneszteziológia intenzív terápia
Dr. Bakos Evelina, háziorvostan
Dr. Bakos Franciska, belgyógyászat
Dr. Balaton Dávid, reumatológia
Dr. Balázs Adrienn, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Balázs Ákos Györk, háziorvostan, foglalkozás orvostan
Dr. Balázs Anna, pszichiátria
Dr. Balázs Eszter Anna, radiológia
Dr. Balázs Lajos, sebészet
Dr. Balázs Marianna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Balázsfi Réka, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bálint Ádám, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bálint Botond, nukleáris medicina
Dr. Bálint Eunika, neurológia
Dr. Balla Zsuzsanna Erika, fül-orr-gégészet
Dr. Balog Piroska, egyetemi oktatás
Dr. Balogh Andrea, háziorvostan
Dr. Balogh Nóra Éva, radiológia
Dr. Balunovic Alis, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bánfai Gábor László, oxyológia és sürgősségi orvostan, belgyógyászat
Dr. Bánky Balázs, sebészet
Dr. Barabás Anna, fizikális medicina, rehabilitáció
Dr. Baranyák Zsuzsanna, plasztikai- és égéssebészet
Dr. Bari Gábor, szívsebészet
Dr. Barkaszi Barbara, gyermekgyógyászat
Dr. Barla-Szabó Péter, dento-alveolaris sebészet, általános fogorvostan
Dr. Barna Béla, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Barnás Mária, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Baróti Barna
Dr. Bárszki László Jenő, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Barta Zsanett, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Bartha Gabriella, háziorvostan
Dr. Bartha Zoltán Levente, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bartis Domokos Gergely, immunológia
Dr. Bartók Katalin, citopatológia
Dr. Bassam Ali, belgyógyászat, hematológia, onkológia
Dr. Bata Barbara, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Báthory Anna, pszichiátria
Dr. Batizi Kristóf, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bazsó Katalin, családorvostan, foglalkozás-orvostan
Dr. Bellavics Róbert, invazív kardiológia
Dr. Bellér Beatrix, neurológia
Dr. Bellér Zsuzsanna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Belopotoczky Gábor, belgyógyászat
Dr. Belső Nóra, bőrgyógyászat
Dr. Benák Attila, kardiológia
Dr. Bendes Zoltán, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Benedek László, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Bensó Beáta Anna, pszichiátria, addiktológia
Dr. Benyó Veronika, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Berczi Sándor, igazságügyi orvostan, foglalkozás egészségügy
Dr. Béres Katalin, háziorvostan
Dr. Béres Nóra Judit, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Berkes Gábor, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Berta Nóra, háziorvostan
Dr. Berzsenyi Viktor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Beszteri Beatrix, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bezzegh Attila, orvosi laboratóriumi vizsgálatok
Dr. Bezzegh Éva, pszichiátria
Dr. Bidiga László, patológia
Dr. Bíró Zsuzsanna, ortopédia és traumatológia
Dr. Bitai Zsuzsanna, tüdőgyógyászat
Dr. Bitay Zsolt, traumatológia
Dr. Boa Kristóf, PhD hallgató
Dr. Bodnár Dóra, gyermeksebészet
Dr. Bodonhelyi Zsolt, háziorvostan, üzemorvostan
Dr. Bodor Márton Zsolt, belgyógyászat
Dr. Bogdány Claudia, érsebészet
Dr. Bognár Hajnalka, pszichiátria
Dr. Bognár Zsófia, infektológia
Dr. Bognár Zsuzsanna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bojtos Attila, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bokányi Orsolya, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bokrétás Gergely, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Boncföldi Krisztina, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bora László, radiológia
Dr. Borbáth Lilla Magdolna, tüdőgyógyászat
Dr. Boros Veronika, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Bors Máté, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Borza Zoltán Ferenc, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Both Ákos, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Bozó Ildikó, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Bozóky István, belgyógyászat, tüdőgyógyászat
Dr. Bozsogi Judit, fizikális medicina
Dr. Börcsök Éva, belgyógyászat
Dr. Börzsönyi Anna, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Böszörményi-Nagy Géza, urológia
Dr. Brassai Marietta, radiológia
Dr. Budai Anna, élettan
Dr. Bugyi Klaudia, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Chadaide Zoltán, neurológia
Dr. Cozma-Fridrik Ágnes, geriátria
Dr. Czermann Rita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Czinczok Márta, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Czobor Nikoletta Ráhel, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Cs. Nagy Péter, belgyógyászat, foglalkozás-egészségügy
Dr. Csábi Péter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csapody Marcell, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csatlós Dalma Dorottya, háziorvostan
Dr. Cseh Áron, gyermekgyógyászat
Dr. Csehpál Etelka, háziorvostan, pszichoterapia
Dr. Cselovszki Éva, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csiba Gabriella, gyermekgyógyászat
Dr. Csibi Ágota Eszter, belgyógyászat
Dr. Csima Eszter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csiszér István, általános sebészet
Dr. Csobay Ildikó, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Csobó Dávid, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csóka Gábor András, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csonka Tamás, patológia
Dr. Csorba Csenge, radiológia
Dr. Csorba Szilvia, fogorvostan
Dr. Csorba Zsófia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Csöndes Viktor Károly, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Csupor Klára, aneszteziológia és intenzív terápia, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Daróczy Júlia Alexandra, pszichiátria
Dr. Deák Anna Mária, reumatológia
Dr. Deák Veronika, belgyógyászat, endokrinológia, diabetológia
Dr. Debreczeni-Lakatos Mariann, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Dékány Helga, pszichiátria
Dr. Dely Dorottya, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Demeter Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Dénes Borbála, patológia
Dr. Dénes Tamás, általános sebészet, érsebészet
Dr. Déri Eszter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Derzsy Zoltán, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Dezsényi Emese, oxyológia, háziorvostan
Dr. Dinya Dóra, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Dioszeghy Péter, gyermekgyógyászat, nefrológia
Dr. Dobó Katalin, belgyógyászat, háziorvostan, pszichoterápia
Dr. Dobos Attila Sándor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Dobos Marietta, háziorvostan
Dr. Dóda Ildikó, háziorvostan
Dr. Doktor Dénes, radiológia
Dr. Dombi Anna Zsófia, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Dombóvári Zalán, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Domján Péter, belgyógyászat
Dr. Donga Melinda, urológia
Dr. Dömötör Hargita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Dudás Eszter, neurológia
Dr. Dzsida Erzsébet, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Egyed Katalin, fül-orr-gégészet, audiológia
Dr. Eizler Kornélia, neurológia, patológia
Dr. El Koulali Karim, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Elek Fruzsina Vera, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Elek Norbert, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Ember Ágoston, sebészet
Dr. Ember Katalin, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Englert Tímea, pszichiátria
Dr. Erdélyi Kamilla, háziorvostan
Dr. Erőss Attila, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Ertsey Csaba, neurológia
Dr. Eszik János, pszichiátria, pszichoterápa, pszichiátriai rehabilitáció
Dr. Etlinger Péter, gyermeksebészet
Dr. Fábián Orsolya, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Faragó Péter, neurológia
Dr. Faragó Zsófia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Farkas Anett, háziorvostan
Dr. Farkas Bence, nukleáris medicina
Dr. Farkas Petra, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Farkas Tamás, urológia
Dr. Farkas Zsuzsanna, pszichiátria
Dr. Fehér Erika, oxyológia és sürgősségi orvostan, intenzív terápia
Dr. Fekete Éva, pszichiátria
Dr. Félegyházi Örs, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Félegyházy Zsolt, pszichiátria
Dr. Fenyves Bánk, sürgősségi orvostan
Dr. Ferencz Ákos Gergő, pszichiátria
Dr. Ferencz Barbara, tüdőgyógyászat
Dr. Ferenczi Attila, háziorvostan, urológia
Dr. Ferenczi Zsuzsanna, radiológia
Dr. Ferentzi Flóra, gyermekgyógyászat
Dr. Fésűs Szilvia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Filipe Mario, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Fischer Dániel, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Fisi Viktória, orvosi laboratóriumi diagnosztika
Dr. Fodor László, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Fogas János, aneszteziológus és intenzív terápia
Dr. Fónagy Gergely, szívsebészet
Dr. Földeák Dóra Melinda, belgyógyászat, hematológia
Dr. Frei Norbert, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Fritz Sámuel, oxyológia és sürgösségi orvostan
Dr. Fuchs Ágnes, pszichiátria
Dr. Fülöp Norbert, nefrológia
Dr. Gábor Gyöngyi, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Gábor Petra, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Gadár Zsuzsanna, háziorvostan
Dr. Gádoros Julianna, gyermekpszichiátria
Dr. Gál Adrián Róbert, PhD hallgató
Dr. Gál Katalin Éva, belgyógyászat
Dr. Gál Krisztina, gyermekgyógyászat
Dr. Gál Rita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Galasi Zsófia Lili, gyermek és ifjúság pszichiátria
Dr. Galgóczy Péter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Garai Lilla, foglalkozás-orvostan
Dr. Gaskó Katalin, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Gáspár Hanga, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Gáspár-Tálos Judit, háziorvostan
Dr. Gáti Georgina, radiológia
Dr. Gergely Gábor, oxyológia
Dr. Gergely Mihály, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Gion Gábor János, aneszteziológia és intenzív terápia, oxyológia
Dr. Gloviczki Eszter, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Gonda Edit, belgyógyászat
Dr. Gondos Edit, fog- és szájbetegségek
Dr. Gregus Judit, csecsemő-és gyermekgyógyászat
Dr. Greminger Nóra, pszichiátria
Dr. Grúber Ágnes Anna, radiológia
Dr. Guedada Kamilla, háziorvostan
Dr. Gulyás Balázs, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Gulyás Zalán, kardiológia
Dr. Gyarmati Tamás, háziorvostan
Dr. Gyimesi Klára, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Győrfi Melinda, belgyógyászat, kardiológia
Dr. Győri József, házi gyermekorvostan, csecsemő- és gyermekgyógyászat,
pszichoterapia
Dr. Gyurkó Zsuzsanna, csecsemő-és gyermekgyógyászat
Dr. Hajas Krisztina, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Hajdú Kristóf, sebészet
Dr. Hajnal Boglárka, általános orvos
Dr. Hajnal Györgyi, csecsemő és gyermekgyógyászat, orvosi rehabilitáció
gyermekgyógyászat területén
Dr. Halasi Gábor, neurológia
Dr. Halász Oszkár, aneszteziológia és intenzív terápia, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Hanich Beáta, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Hankovszky Péter, belgyógyászat, intenzív terápia
Dr. Hannauer Péter, aneszteziológa és intenzív terápia
Dr. Hantosi Ágnes, neurológia
Dr. Hanyu Titanilla, pszichiátria
Dr. Harangozó Hanna, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Havasi Annamária, belgyógyászat
Dr. Heckel Katalin, patológia
Dr. Hegedűs Gyöngyi, bőrgyógyászat, venerológia
Dr. Hegedűs Kinga, belgyógyászat
Dr. Hegedűs Zsolt, ortopédia
Dr. Hegyi Gabriella
Dr. Herczeg Zita, foglalkozás-egészségügy, oxyológia
Dr. Herczogh Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Hevessy Zsuzsanna Dóra, klinikai laboratóriumi vizsgálatok, laboratóriumi
hematológia és immunológia
Dr. Hoffmann Anita, radiológia
Dr. Holánik Julianna, fogorvostan
Dr. Holczer Attila, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Holczinger Veronika, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Holló Béla, ortopédia és traumatológia
Dr. Hollósi Melinda, patológia, citopatológia
Dr. Hornyák Aletta, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Horváth András Attila, általános orvos
Dr. Horváth Dávid, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Horváth Judit, belgyógyászat
Dr. Horváth Klára, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Horváth Lilla Magdolna, tüdőgyógyászat
Dr. Horváth Nóra, pszichiátria
Dr. Horváth Zsófia, belgyógyászat
Dr. Huszár Andor, radiológia
Dr. Huszár Tímea, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Illés Blanka, belgyógyászat
Dr. Imreh András, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Ivády Balázs Áron, csecsemő- és gyermekgyógyászat, aneszteziológia és intenzív
terápia
Dr. Ivády Gergely, orvosi labor diagnosztika
Dr. Ivancsó Johanna, neonatológia
Dr. Jáger Tibor, pszichiátria
Dr. Jakab Lajos, radiológia
Dr. Jakus Ivett, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Jankovics Boglárka, neurológia, klinikai elektrofiziológia
Dr. Janovszky Ágnes, arc-, állcsont- és szájsebészet
Dr. Járosi Mária, fogorvostan, gyermekfogorvostan, dento-alveoláris sebészet
Dr. Jászkuti Ákos, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Jekkel Csilla, infektológia
Dr. Jenei Tamás, pszichiátria
Dr. Jóna Ádám, belgyógyászat
Dr. Jordán Zsófia, neurológia
Dr. Jóri Birkás Adrienne, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Juhász Ágnes, pszichiátria
Dr. Juhasz Andrea, pszichiátria
Dr. Juhász Éva Katalin, pszichiátria
Dr. Juhász Gábor, ortopédia és traumatológia
Dr. Juhász Tímea, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Kajtor István, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kakuk Tímea, tüdőgyógyászat
Dr. Kalapos Anita, belgyógyászat
Dr. Kálmán Ildikó, belgyógyászat, háziorvostan
Dr. Kálovits-Kosári Kata, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kantó Anna, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Kapás István, neurológia
Dr. Kapás István, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Kapui Réka, aneszteziológia és intenziv terápia
Dr. Kapus Katalin, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kaurics Zita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kelecsenyi András, aneszteziológia és intenzív terápia, csecsemő- és
gyermekgyógyászat
Dr. Kelemen Andrea, neurológia
Dr. Kelemen Anna, neurológia, epileptológia, gyermekneurológia
Dr. Kelemen Edit, neonatológia, gyermektüdőgyógyászat
Dr. Kelemen József Árpád, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kelen Kata, csecsemő- és gyermekgyógyászat, nefrológia
Dr. Kenessey Andrea, kardiológia
Dr. Kenézlői Eszter, gyermek- és ifjúságpszichiátria, pszichoterápia
Dr. Kercsó Annamária, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kerényi Áron, általános orvos
Dr. Kerepesi Judit, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Keresztes Tamás, urológia
Dr. Keresztessy Tünde, belgyógyászat
Dr. Kertész István, PhD hallgató
Dr. Késmárky Klára, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Khalid Bushra Sara, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Khalid Zaid, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kinál Zsuzsanna Andrea, pszichiátria
Dr. Kincses Gyula, fül-orr-gégészet és gyermek fül-orr-gégészet
Dr. Király András, neurológia
Dr. Király Balázs, csecsemő- és gyermekorvos, nefrológia
Dr. Kirchfeld Ágnes, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kis Annamária, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kispál Zsófia, belgyógyászat
Dr. Kiss Alexandra, kardiológia
Dr. Kiss Bálint Ákos, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kiss Bernadett Anna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kiss Euridiké, belgyógyászat
Dr. Kiss Katalin, háziorvostan
Dr. Kiss Krisztián, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kiss Miklós, oxyológia és sürgősségi orvostan, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kiss Virág, bőrgyógyászat
Dr. Kisznyér Sándor, fogszabályozás
Dr. Klicsu László, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Koch Márton, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Kocsi Szilvia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kohári Mária, kardiológia
Dr. Kohut László, szülészet-nőgyágyászat
Dr. Kolbach Péter, oxyologia és sürgősségi orvostan
Dr. Kollár László, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kollárovics Nóra, gyermek-és ifjúságpszichiátria
Dr. Kolonics Ferenc Zoltán, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Kolyvek István, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Komáromi Klaudia, radiológia
Dr. Komoróczy Eszter, pszichiátria
Dr. Koncz Zsuzsa, gasztroenterológia
Dr. Kondás Judit, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kondász Antal Gábor, infektológia
Dr. Koós-Kelemen Judit, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Korda András, kardiológia
Dr. Koreny Dóra, radiológia
Dr. Korsós Anita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kosik Anna, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kósik Edina, radiológia
Dr. Kósik Nándor, aneszteziológia és intenzív terápia, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kothencz Ágnes, gyermekgyógyászat
Dr. Kotormán Mariann, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kovács Ágnes, belgyógyászat, tüdőgyógyászat
Dr. Kovács Barbara, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Kovács Dániel, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kovács Dávid, belgyógyászat
Dr. Kovács Dominika Lilla, háziorvostan
Dr. Kovács Dóra Zsuzsanna, szemészet
Dr. Kovács Fruzsina Anna, bőrgyógyászat
Dr. Kovács Károly, nyugdíjas tanár
Dr. Kovács Katalin, igazságügyi orvostan
Dr. Kovács Kusza Katalin, általános orvos
Dr. Kovács Magdolna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kovács Mária, csecsemő- és gyermekgyógyászat, házi gyermekorvostan
Dr. Kovács Rita, háziorvostan
Dr. Kovács Tamás, sebészet
Dr. Kozma Panna, háziorvostan
Dr. Kozma Veronika, radiológia
Dr. Köblös Katalin, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kőhalmi Dóra, csecsemő-és gyermekgyógyászat
Dr. Kökény Mihály, belgyógyászat, kardiológia
Dr. König János, fogászat
Dr. Körmendi Péter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Köröndi Bernát, ortopédia és traumatológia
Dr. Köves Béla, urológia
Dr. Krivácsy Péter, gyermekgyógyászat és intenzív terápia
Dr. Krolopp Anna, háziorvostan
Dr. Kunetz Zsombor, oxyológia
Dr. Kupcsulik Szilvia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Kuroli Enikő, patológia
Dr. Kuthi Levente, patológia
Dr. Kuti Andrea Kinga, urológia
Dr. Kürti Zsuzsanna, belgyógyászat
Dr. Laczkó Richárd, általános orvos
Dr. Lajtai László, pszichiátria, gyermek pszichiátria
Dr. Lánczi Levente István, radiológia
Dr. Lantos Júlia, tüdőgyógyászat
Dr. Lantos Lajos, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia
Dr. Láposi Ildikó, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. László Réka, neurológia
Dr. László Terézia, patológia
Dr. Lázár Bence András, pszichiátria
Dr. Léderer Imre, háziorvostan
Dr. Leiner Tamás, aneszteziológia és inteziv terápia
Dr. Lénárd Rita, belgyógyászat, mozgásszervi rehabilitáció
Dr. Lénárd Zsuzsanna, radiológia
Dr. Lenti Laura, neurológia
Dr. Letenyei Ferenc, oxyológia
Dr. Lindner Irma, belgyógyászat
Dr. Lipták Orsolya, oxyológia és sürgösségi orvostan
Dr. Lipták Zsuzsanna, radiológia
Dr. Lódi Csaba, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia, intenzív terápia
Dr. Lónyai Rita, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Losoncz Eszter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Lovas András, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Lovászi Anita Viktória, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Ludvig Laura, általános sebészet
Dr. Lukács Lilla Vanda, radiológia
Dr. Lunczer István, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Lupták Orsolya, belgyógyászat
Dr. Lust Zsófia Anikó, belgyógyászat
Dr. Machnitz Judit, csecsemő- és gyermekgyógyászat, radiológia
Dr. Machnitz Zsuzsanna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Madarasi, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Maiyaleh Péter, ortopédia és traumatológia
Dr. Major János, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Majoros Zsuzsanna, kardiológia
Dr. Majorovics Éva, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Maleta Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Malik Anikó Éva, gyermekgyógyászat
Dr. Manninger Ádám, arc-, állcsont- és szájsebészet
Dr. Maráczi Veronika, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Márai Katalin, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Márai Katalin, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Maróti Péter, megelőző orvostan és népegészségtan
Dr. Martin Dénes, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Márton Dalma
Dr. Martonosi Ágnes Rita, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Máté-Horváth Nóra, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Matusek Lóránd, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Mátyási Dániel, sebészet
Dr. Máttyus Anna, csecsemő- és gyermekgyógyászat, pszichiátria
Dr. Mayer Dóra, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Méder Ünőke, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia
Dr. Medgyaszai Melinda, pszichoterápia
Dr. Megyeri Tamás, oxyologia és sürgősségi orvostan
Dr. Mekler Róbert, csecsemő- és gyermekgyógyászat, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Merkei Zoltán Olivér, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Merkl Dóra, gyermek- és ifjúságpszichiátria
Dr. Merza Márk, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Mester János, aneszteziológia és intenzív terápia, háziorvostan
Dr. Mester Tamás, radiológia
Dr. Mészáros Gergely, gyermek- és ifjúságpszichiátria
Dr. Mészáros Máté, urológia
Dr. Metzger Balázs, sebészet
Dr. Mézes Katalin, háziorvostan
Dr. Mihály Kinga, belgyógyászat
Dr. Mihály Zsuzsanna, érsebészet
Dr. Mika Ilona, háziorvostan, bőrgyógyászat, egészségbiztosítás
Dr. Mikle Róbert, kardiológia
Dr. Mikor András, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Milák Piroska Márta, általános orvos
Dr. Mogyorósi Anett, neurológia
Dr. Mogyoróssy Mónika, háziorvostan, gyermekgyógyászat
Dr. Mohamed Emir Awad, aneszteziológia és Intenzív terápia
Dr. Mohás Anna, gyermekgyógyászat
Dr. Moldvai Kinga, belgyógyászat
Dr. Molnár Erika, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Molnár Eszter, neurológia
Dr. Molnár Levente Zsolt, belgyógyászat
Dr. Molnár Tamás, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Molnár Zita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Molnár Zsolt, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Monoki Magdolna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Móri István Péter, fül-orr-gégészet
Dr. Mukk Szilvia, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Murányi Judit, transzfúziológia
Dr. Muszil Dóra, háziorvostan
Dr. Nádas Anna, háziorvostan
Dr. Nádasy Zsuzsanna Lídia, gyermekgyógyászat
Dr. Nagy Andrea, tüdőgyógyászat, klinikai onkológia
Dr. Nagy Judit, belgyógyászat, kardiológia
Dr. Nagy Katalin, pszichiátria
Dr. Nagy László, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Nagy Linda, bőrgyógyászat
Dr. Nagy Nóra Anna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Nagy Péter Olivér, ortopédia és traumatológia
Dr. Nagy Péter, sebészet
Dr. Nagy Tamás, orvosi laboratóriumi diagnosztika
Dr. Nagy Tímea, radiológia
Dr. Nagy Zsolt, patológia
Dr. Nagy-Csoma Zsófia
Dr. Nagyunyomi-Sényi Kata, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Nardai Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Nemes János, gyermekkardiológia
Dr. Németh Ágnes, kutatás
Dr. Németh Andrea, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Németh Nóra, belgyógyászat
Dr. Németh Nóra, orvosi laboratóriumi diagnosztika
Dr. Neumann Rita, gyermekgyógyászat
Dr. Névery Kitti Anett, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Nórándt-Pásztor Hajnalka, pszichiátria
Dr. Novák Hunor, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Novák Zsófia, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Nyujtó Melinda, kardiológia
Dr. Oczella Péter István, pszichiátria
Dr. Oláh Marietta Dóra, belgyógyászat
Dr. Olexik László, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Orosz Adél, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Orosz Ágnes, tüdőgyógyászat
Dr. Orosz Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Orosz Imre, gyermekgyógyászat
Dr. Orosz Miklós, csecsemő és gyermekgyógyászat
Dr. Orosz Péter, neurológia
Dr. Osvai Máté, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Oszlányi Ádám, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Pacsura Ágnes, háziorvostan
Dr. Pákozdy Ildikó, aneszteziológia és intenziv terápia
Dr. Pál Krisztina, háziorvostan, foglalkozás-orvostan
Dr. Palicz Zoltán, háziorvostan
Dr. Pándi Ottó, fül-orr-gégészet
Dr. Panyiczki Zoltán, belgyógyászat
Dr. Papp Renáta, tüdőgyógyászat
Dr. Papp Szabolcs, sebészet
Dr. Pappné Dr. Ferenczy Nóra, tüdőgyógyászat
Dr. Pásti István, pszichiátria
Dr. Patay Gábor, sebészet
Dr. Patocskai Gábor, ortopédia és traumatológia
Dr. Pauer Orsolya, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Pauló Szilvi, fizikális medicina
Dr. Peitl Emőke, háziorvostan, tüdőgyógyászat
Dr. Pénzes Rita, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Perge Bianka, belgyógyászat
Dr. Perger Zsuzsanna Krisztina, háziorvostan
Dr. Perjés Ábel, háziorvostan
Dr. Peskó Gergely, belgyógyászat
Dr. Péter Judit, csecsemő-és gyermekgyógyászat, gyermekpszichiátria
Dr. Péter Júlia Mária, fül-orr-gégészet
Dr. Petheő Gábor, orvosi élettan
Dr. Pető Nikolett, radiológia
Dr. Pető Zoltán, oxyológia és sürgősségi orvostan, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Petrikk Laura, radiológia
Dr. Petrovics András, gyermeksebészet
Dr. Petrovics Dóra, háziorvostan
Dr. Petrus Izabella, belgyógyászat
Dr. Pihokker Norbert
Dr. Pintér Enikő, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Piros Petra, gyermekgyógyászat
Dr. Pócs Dávid, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Pogácsás Lilla, bőrgyógyászat
Dr. Polónyi Melinda, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Pongrácz Réka, radiológia
Dr. Poreisz Csaba, általános orvos
Dr. Porempovics Anett, szemészet
Dr. Poros Balázs Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Posta Edit, reumatológia
Dr. Pölöskey Péter, csecsemő- és gyermekgyógyászat, gyermek tüdőgyógyászat
Dr. Prónai Csilla, pszichiátria
Dr. Puchner Krisztina, radiológia
Dr. Puskás Kata, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Rácz Attila, neurológia
Dr. Rácz Gergely, radiológia
Dr. Rácz Judit, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Rácz Kristóf, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Radványi Ildikó, belgyógyászat, háziorvostan, palliatív orvoslás
Dr. Ráskai Csaba, ortopédia és traumatológia
Dr. Rásonyi Tamás, neurológia
Dr. Reisz Zita, patológia
Dr. Reményi Bernadett, radiológia
Dr. Reményi Csaba, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Rencsi Márta, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Répási Adrienn Mária, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Reppa Zsuzsanna, oxyológia
Dr. Restum Julianna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Retteghy Tibor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Richter zsófia, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Riczu Alexandra
Dr. Rimóczi László, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Ringvald Zoltán, gyermeksebészet
Dr. Rostás Andrea Szabina, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Rosu Anett, pszichiátria
Dr. Rózsa Anikó, neurológia
Dr. Rózsa Fruzsina, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Rózsa Krisztina, pszichiátria
Dr. Röst Zsaklin, belgyógyászat, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Rudi Márton, háziorvostan
Dr. Ságodi László, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Sallai Péter, traumatológia, kézsebészet
Dr. Sánta Mária Erzsébet, fog- és szájbetegségek
Dr. Sarusi Annamária, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Sasvári Ádám, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Schlégl Ádám, ortopédia és traumatológia
Dr. Schlick Barbara, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Schneider Brigitta, fül-orr-gégészet
Dr. Schnur János Lajos, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Schön Adél, háziorvostan
Dr. Séllei Ágnes, radiológia
Dr. Selmeczi Anna, belgyógyászat
Dr. Serdült Anna, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Siklósi Réka, gyermek és ifjúság pszichiátria
Dr. Sima ágnes, népegészségtan és megelőző orvostan, pszichiátria
Dr. Simon Ádám Kornél, ortopédia és traumatológia
Dr. Simon Anett, háziorvostan
Dr. Simon Balázs, általános sebészet
Dr. Simon Eszter, radiológia
Dr. Simon Imelda, transzfúziológia
Dr. Simon Judit Gabriella, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Simon Mária, pszichiátria, pszichoterápia
Dr. Sipka Balázs, sebészet
Dr. Sipos Károly, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Skriba Nóra, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Somlai Judit, neuroophtalmológia, szemészet-ideggyógyászat
Dr. Somogyi László, pszichiátria
Dr. Soós Sándor Árpád, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Soos Tibor, sürgősségi orvostan és oxyológia
Dr. Spányik András, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Sprőber Zita, belgyógyászat, endokrinológia
Dr. Stéger Alíz, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Stein-Udvardi Réka
Dr. Suhai Ferenc Imre, radiológia
Dr. Sum Adrienn, belgyógyászat
Dr. Sütő Renáta, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Svéd Tamás, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szabad Zoltán, általános sebészet
Dr. Szabados Beatrix, csecsemő és gyermekgyógyászat
Dr. Szabó Alexandra, klinikai gyógyszerkutatás
Dr. Szabó Erzsébet, ortopédia és traumatológia
Dr. Szabó Gergely, belgyógyászat, kardiológia
Dr. Szabó Hedvig, neurológia
Dr. Szabó Ildikó, pszichiátria, neurologia
Dr. Szabó Kornél, sebészet
Dr. Szabó Nikoletta, neurológia
Dr. Szabó Nóra, aneszteziológia-intenzív terápia
Dr. Szabó Zsófia, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Szabó Zsuzsanna, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szadváry Péter, általános orvos
Dr. Szakács Bálint, ortopédia
Dr. Szakács Krisztina Márta, csecsemő- és gyermekgyógyászat, aneszteziológia és
intenzv terápia
Dr. Szakács Miklós, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Szalay László Csaba, radiológia
Dr. Szám Kristóf, belgyógyászat
Dr. Szántó Ildikó, belgyógyászat
Dr. Száraz Angelika, kardiológia
Dr. Szarka Balázs, háziorvostan
Dr. Szász Barbara, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Szász Éva, neurológia
Dr. Szászi Adrián Kitti, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szaszkó János, oxyológia és sürgősségi orvostan, háziorvostan
Dr. Szatan Noémi Emőke, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szebeni Áron, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Széchenyi Renáta, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Szécsényi-Nagy István, csecsemő- és gyermekgyógyászat, gyermekradiológia
Dr. Szécsi Katalin, pszichiátria
Dr. Szedlák Miklós György, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Szedlák-Kun Péter, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Szegedi Zoltán, radiológia
Dr. Szegesdi Ilona, aneszteziológia és intenzív terápia, bőrgyógyászat
Dr. Szegi József, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Székács Annamária Viktória, háziorvostan
Dr. Székely Géza, radiológia
Dr. Szekeres Csilla Cecília, neurológia
Dr. Szekeres-Csiki Katalin, belgyógyászat
Dr. Szelei Nóra, radiológia
Dr. Széll Anikó, kardiológia, háziorvostan
Dr. Szendrák Diána Evelin, háziorvostan, pszichoterápia
Dr. Szentannay Judit, csecsemő- és gyermekgyógyászat, oxyológia
Dr. Szentirmai Réka, aneszteziológia és intenzív terápia, csecsemő- és
gyermekgyógyászati intenzív terápia
Dr. Szentpéteri Mária, neonatologia, csecsemő- és gyermekgyógyászat,
gyermekradiológia
Dr. Szerényi Zsolt, ortopédia és traumatológia
Dr. Szidonya László Károly, radiológia
Dr. Szigeti Judit, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Szijártó Tamás, általános orvos
Dr. Szijjártó Gábor, belgyógyászat
Dr. Szijjártó László, gyermekpulmonológia
Dr. Szikszai Adél Ágnes, urológia
Dr. Szikszai Bálint, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szilágyi Judit, kardiológia
Dr. Szilassy Tekla, reumatológia, mozgásszervi rehabilitáció
Dr. Szili Károly, foglalkozás-orvostan
Dr. Szinyei Sára, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Szkaliczki Andrea, pszichiátria
Dr. Szőke Annamária, neurológia
Dr. Szőke Attila, belgyógyászat, nefrológia, klinikai farmakológia
Dr. Szőllősi Anett, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Szőnyi András, neurobiológia
Dr. Szörényi Péter, aneszteziológus és intenzív terápia
Dr. Szrenka Balázs, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Sztankula Kornél, fog- és szájbetegségek
Dr. Szuhogi Edina, háziorvostan
Dr. Szulcsán Ádám József, aneszteziologia és intenzív terápia
Dr. Szulyák Kitti
Dr. Szűcs Judit Andrea, fogászat
Dr. Szűcs Orsolya, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Szűcs Zoltán Pál, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Szűcs Zoltán, sebészet, gasztroenterológia
Dr. Tabi Dóra Mária, pszichiátria
Dr. Tajti Mariann, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tajti Péter, belgyógyászat
Dr. Takács Imre, radiológia
Dr. Takácsik Zsombor Áron, ortopédia és traumatológia
Dr. Tallós Gábor, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tánczos Krisztián, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tankó Mária Lenke, orvosi laboratóriumi diagnosztika
Dr. Tapolcsányi Éva, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tarjányi Tünde, általános orvos
Dr. Tárnok Árpád, háziorvostan
Dr. Tasnádi Tünde, radiológia
Dr. Teiringer zsuzsanna, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Telcs Borbála, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Terenyi Zoltán, pszichiátria
Dr. Terney Daniella, neurológia, neurofiziológia
Dr. Thomka Mariann, neurológia
Dr. Till Zsolt, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tinku Dóra, fül-orr-gégészet, gyermek fül-orr-gégészet
Dr. Torma Gábor, belgyógyászat, kardiológia
Dr. Tóth Eszter, neurológia
Dr. Tóth Evelin, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Tóth Gyöngyi, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tóth Ibolya, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tóth Ildikó, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tóth Ilona, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tóth Judit Mária, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Tóth Károly, belgyógyászat
Dr. Tótth Árpád, általános orvos
Dr. Tőkés Levente Szabolcs, oxyológia és sürgősségi orvostan
Dr. Török Mátyás, szemészet
Dr. Török Péter, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Tövisházi Gyula, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Trásy Domonkos, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Trenka András, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Turdean Gábor Zoltán, radiológia
Dr. Túri Péter, traumatológia, kézsebészet
Dr. Túrkevi-Nagy Sándor, patológia
Dr. Ulbert Petra, pszichiátria
Dr. Urbán Krisztián, belgyógyászat, endokrinológia
Dr. Urbán Veronika, tüdőgyógyászat
Dr. Vajda Sára Etel, háziorvostan
Dr. Vancó Ildikó, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Vándor Anikó, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Vándorfi Győző, belgyógyászat
Dr. Varga Edina, rehabilitáció, fizikális medicina
Dr. Varga Klára, fül-orr-gégészet, plasztikai és égés sebészet
Dr. Varga Linda, sugárterápia
Dr. Varga Lóránd, belgyógyászat
Dr. Varga Marcell, ortopédia és traumatológia
Dr. Varga Zsófia, pszichiátria
Dr. Varjú Ferenc, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Dr. Varju Kornelia, aneszteziológia és intenziv terápia
Dr. Varró Margit, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Vártok Péter, háziorvostan
Dr. Vas Nikoletta, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Vass Nikolett, radiológia
Dr. Vasvári Barbara, aneszteziológia és intenzív teràpia
Dr. Végh Krisztián, belgyógyászat
Dr. Végh Renáta, belgyógyászat
Dr. Verebes Sándor, aneszteziológia- és intenzív terápia
Dr. Veres Ferenc, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Vezendi Tamás Gergő, fogorvos
Dr. Vida Mirtill, háziorvostan
Dr. Öcs Virág, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Voloncs Bernadett, belgyógyászat, kardiológia
Dr. Weiczner Roland, igazságügyi orvostan
Dr. Wudi Krisztina, belgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, klinikai farmakológia
Dr. Zárándi Adrienn, szülészet-nőgyógyászat
Dr. Zátroch István, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Zátrok Zsolt
Dr. Závorszky Lőrinc, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Zentai Gábor, belgyógyászat
Dr. Zergi Nóra, aneszteziológia és intenzív terápia
Dr. Zoltán Gergely Gábor, ortopédia és traumatológia
Dr. Zsigmond Áron, genetika
Dr. Zsuppán Richárd, radiológia
Kanyokné Dr. Szászi Erzsébet, aneszteziológia és intenzív terápia
Kardosné Dr. Sipos Erika Zita, csecsemő- és gyermekgyógyászat
Rábainé Dr. Nagy Ágnes Erzsébet, aneszteziológia és intenzív terápia

Legolvasottabb cikkeink