• nátha
  • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

   A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

  • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

   Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

   Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

 • melanóma
  • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

   Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

 • egynapos sebészet
  • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

   Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

  • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

  • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

   Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Új vezérigazgató a Bristol Myers Squibb Magyarország élén

Gyógyszerpiac 2024.04.23 Forrás: Weborvos
Új vezérigazgató a Bristol Myers Squibb Magyarország élén

Massimiliano 2011-ben csatlakozott a BMS-hez, majd egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be a marketing és az értékesítés területén.

A Bristol Myers Squibb közleményben jelentette be, hogy Massimiliano Magnellit nevezték ki a cég magyarországi vezérigazgatójává. Új munkakörében Massimiliano vezeti a magyar leányvállalatot, egy olyan időszakban, amikor a vállalat termékportfóliója jelentősen bővül, annak érdekében, hogy még több beteg számára kínálhasson esélyt a gyógyulásra. Massimiliano közel húszéves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet különböző iparágakban szerzett, beleértve a tanácsadást, a fogyasztási cikkek iparát és a gyógyszeripart. Mielőtt csatlakozott volna a BMS-hez, Massimiliano több vezető FMCG vállalatnál dolgozott az értékesítés és a marketing területén, és több transzformációs projektet vitt sikerre, főként Európában - fogalmaztak.

Massimiliano 2011-ben csatlakozott a BMS-hez, majd egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be a marketing és az értékesítés területén, és számos termék bevezetéséért felelt különböző terápiás területeken. 2017-ben tagja lett a BMS olaszországi vezetőségének, és a Strategy & Operations részleg vezetőjeként támogatta a vállalat Commercial Excellence stratégiájának felgyorsítását az olasz piacon.

2020-ban mint Business Strategy & Operations Senior Director csatlakozott a BMS újonnan létrejött régiójához, amely Közép-Kelet-Európa, Törökország, Izrael, India és Oroszország piacait foglalta magában, és kulcsszerepet játszott a vállalat kereskedelmi stratégiájában, a portfólió bővítésére összpontosított kiemelkedő növekedésben. Vezérigazgatói kinevezését megelőzően hasonló pozíciót töltött be egy több mint negyven közel-keleti, afrikai, latinamerikai és európai piacot magában foglaló régióban.

Kinevezésével kapcsolatban Massimiliano így nyilatkozott: „Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Bristol Myers Squibb magyarországi leányvállalatához, és részese lehetek egy kiemelkedően tehetséges és elkötelezett csapatnak, amelynek tagjaival az elmúlt években már volt szerencsém együtt dolgozni korábbi pozíciómban. Egy olyan izgalmas időszakban csatlakozom a magyar szervezethez, amikor portfóliónk sokszínűbbé válik, és örömmel erősítem együttműködéseinket a BMS minden partnerével, akikkel közösen dolgozhatunk a BMS legfőbb küldetéséért, hogy megváltoztassuk a betegek életét a tudomány által. Biztos vagyok abban, hogy holisztikus megközelítéssel jobban támogathatjuk Magyarország egészségügyi rendszerét, legyőzhetjük a kihívásokat és jobb egészségügyi eredményeket érhetünk el az egész társadalom számára” - áll a közleményben.