• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

 • egynapos sebészet
  • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

   Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

2021-ben már 50.000 pácienst vár az intézmény

Hírek 2021.10.15 Forrás: Weborvos
2021-ben már 50.000 pácienst vár az intézmény

A Dr.Rose Magánkórházban összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt hetekben.

Évente csaknem 50 ezer páciens gyógyul a Széchenyi Lánchídra és a Budai Várra tökéletes kilátást nyújtó Dr. Rose Magánkórházban, egyre modernebb körülmények között. A koronavírus-járvány hatására dinamikusan növekedett a kereslet a magánegészségügyben. A két évvel ezelőtti adatokhoz képest több mint 30 százalékkal nőtt a forgalom és az előzetes adatok szerint 2021-ben közel 50 ezer ügyfelet fognak ellátni - mondta el Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója azon a tájékoztatón, melyen az intézmény legújabb fejlesztéseit mutatták be, köztük a kórház tereinek megújulását, orvos-technológiai változásokat.

A 150 orvossal, több mint 40 szakrendeléssel, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 25 ágyas fekvőbeteg részleggel működő intézményt 2018-tól új tulajdonosok jegyzik, az alapos átvilágítás után megerősödött a menedzsment, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még stabilabb, biztonságosabb és magasabb színvonalú ellátást nyújtanak - mondta el az ügyvezető igazgató.

A magánegészségügy iránti növekvő érdeklődéssel párhuzamosan jelentős beruházásokat valósított meg a magánkórház: több területen összesen 600 millió forintos fejlesztés zárult le az elmúlt hetekben. Megújult a képalkotó diagnosztikai háttér, a 3 műtő és a szülészeti részleg, fejlesztették a minimál invazív laparoszkópos műtétek eszközparkját, az endoszkópos laboratóriumot, a fül-orr-gégészeti és szemészeti rendelőket, az informatikai környezetet, valamint jelentős beruházásokat valósítottak meg a koronavírus-járvány miatti fokozott sterilitás folyamatos fenntartása érdekében - sorolta a tájékoztatón Dr. Junger Éva, a Dr. Rose Magánkórház járóbeteg-ellátásának vezető orvosa.

Dr. Papik Kornél hozzátette, hogy a megújulás része a márkaépítés is. A 2010 óta önálló márkaként működő, de a magánkórházhoz tartozó Budapest Plasztikai Intézet márka átalakult, és október elejétől integrálódott a Dr. Rose Magánkórházba. Ennek elsődleges oka, hogy a plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai ellátás még népszerűbb a Dr. Rose Magánkórház ügyfeleinél, mint korábban. A Budapest Plasztikai Intézet színeiben az elmúlt 11 évben több mint 11.000 plasztikai műtétet végeztek, a jövőben, a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti részlegeként havi 120-140 plasztikai műtétet terveznek.

Dr. habil Lelbach Ádám, a Dr. Rose Magánkórház vezető belgyógyásza, a V.I.P. Részleg vezetője szerint az ügyfelek 2007 óta elsősorban azért választják az intézményt, mert egyedi ügyfélélményt tudnak biztosítani pácienseiknek. A kiváló szakmai háttér és megnyugtató környezet mellett kiemelt törődéssel várnak mindenkit, ami nem ér véget az ellátás lezárultával, a gondos utókezelésnek köszönhetően. A koronavírus-járvány idején a páciensek különös odafigyelést és törődést igényeltek, és ennek az elvárásnak az intézmény maximálisan meg tudott felelni. Mindezeknek és az elmúlt hónapokban kialakított, szélesebb társadalmi kör számára elérhető díjszabásnak is köszönhető a jelentős betegszám növekedés.

Legolvasottabb cikkeink