• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

A Szecskában is rehabilitálódhatnak a Doktor24 betegei

Hírek 2021.10.06 Forrás: Weborvos
A Szecskában is rehabilitálódhatnak a Doktor24 betegei

"Mostantól a Doktor24 teljes orvosi teamje ott áll a fürdőben gyógyulni, pihenni vágyók mögött”.

Megállapodást kötött a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Doktor24-gyel, Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatójával privát medical szolgáltatások bevezetéséről a Szécsényi gyógyfürdőben.

Mint a zrt. közleményéből kiderül: a Széchenyi gyógyfürdő évtizedek óta fogad gyógyulni és regenerálódni vágyó vendégeket. 2021 augusztusa óta már beutaló nélkül is lehetőség van igénybe venni a gyógykezeléseket. A fürdő medical részlege több évtizedes tapasztalattal rendelkező reumatológus szakorvosokkal, a hazai és európai előírásoknak megfelelően, folyamatosan továbbképzett terapeuta csapatával a tradicionális balneológiai programok széles skáláját kínálja. A gyógyterápiák és a gyógyvizes fürdőzés komplexen fejtik ki hatásukat annak érdekében, hogy a mozgásszervi betegségekkel küzdő páciensek panaszmentesen, illetve fájdalmaik enyhítésével újra egészségesen élhessék mindennapjaikat.

Borosné Szűts Ildikó, a BGYH Zrt. vezérigazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: a testre szabott balneológiai csomagok komplex gondoskodást kínálnak mozgásszervi, reumatológiai panaszok, műtétek és balesetek utáni felépülés esetén, de alkalmasak a koronavírus betegség utáni tünetek enyhítésére is. A fürdőzés jótékony hatással van az idegrendszerre is, oldja a feszültséget, megnyugtat, ellazít.

„Büszkék vagyunk arra, hogy első gyógyászati rehabilitációs együttműködésünket a Széchenyi Gyógyfürdővel írtuk alá. Mostantól a Doktor24 teljes orvosi teamje ott áll a fürdőben gyógyulni, pihenni vágyók mögött” – nyilatkozta Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója.

A Doktor24 reumatológus szakorvosai sokéves tapasztalattal rendelkeznek fürdőkezelések terén, így egyéni szükségletekre és egészségi állapotra szabott kezelési tervet készítenek. Prof. Dr. Berkes István, a Doktor24 Rehabilitációs és Regenerációs Központjának Főigazgatója rámutatott: “Ügyfeleink azért fordulnak hozzánk, hogy megmutassuk nekik a legrövidebb utat a diagnózistól a teljes gyógyulásig. A mozgásszervi megbetegedések területén – Magyarországon egyedülálló módon – akár már az első konzultáció alkalmával teljes terápiás perspektívát adunk, amelynek szerves része a rehabilitáció. A Széchenyi Fürdővel megkötött megállapodás ennek a folyamatnak egy rendkívül fontos állomása.”

Kapcsolódó hírek

Legolvasottabb cikkeink