• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma is

Hírek 2019.10.08 Forrás: Weborvos
Bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma is

A szervezet ügyvezető igazgatója továbbra is Mészáros Antónia, aki örömmel üdvözölte az új tagokat.

Új tagokkal bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma, valamint felügyelőbizottsága. A következő két évben az UNICEF Magyarország kuratóriumát így Blaskó Nikolett (ACG, tulajdonos), Bodó Teodóra (Provident, Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője), Dr. Ördögh Dalma (Kinstellar, vezető ügyvéd) és Kutas István (Telekom, kommunikációs igazgató) mellett két új tag, Orbán Gábor (Richter Gedeon, vezérigazgató - képünkön) és Veres Tibor (Wallis, tulajdonos) alkotja majd - tudatta a szervezet közleményben.

A kuratóriumi elnök dr. Polacsek Csaba (PwC Magyarország, partner) lesz.  A felügyelőbizottság elnöke Rényi Andrea, tagjai dr. Petrányi Dóra (CMS Budapest nemzetközi ügyvédi iroda, partner, Közép- és Kelet-Európa regionális igazgató), Prőhle Gergely, ifj. Chikán Attila (Alteo, vezérigazgató) és Surányi György.

„Az UNICEF Magyarországon és nemzetközileg is erős és elismert szervezet, a gyermekek jólétéért tett erőfeszítéseik példaként szolgálhatnak a nonprofit és a versenyszféra számára is. Öröm számomra, hogy a jövőben kuratóriumi elnökként folytathatom a közös munkát, új, elkötelezett tagokkal bővülve. Mint az egyik legnagyobb pénzügyi és gazdasági tanácsadó cég, a PwC képviselője, az üzleti életből hozott tapasztalataimmal igyekszem hozzájárulni a kitűzött célok eléréséhez. Két éve, a Civil Mentoring Programunk alatt kollégáimmal megbizonyosodtunk arról, hogy a szervezet nyitott a tanulásra, további fejlődésre – rajtunk a sor, hogy tisztségviselőként hozzájáruljunk az UNICEF küldetéséhez” – mondta Polacsek Csaba, a kuratórium új elnöke.

„Gyermekeink jövőjének védelme, a jövő generációinak sorsa állampolgárként és háromgyerekes apaként is rendkívül fontos számomra, ezért is érzem megtiszteltetésnek, hogy a következő időszakban kuratóriumi tagként segíthetem az UNICEF Magyarország működését. A korszerű nagyvállalati működésnek megkerülhetetlen alapelve a tágabb környezetünkért érzett felelősségtudat. A Richter Gedeon tevékenységét is áthatja ez szemlélet, így a fenntarthatóság szempontjai a környezetvédelemtől, a dolgozóinknak és családtagjaiknak biztosított jóléti szolgáltatásokon át a különböző társadalmi célok és szervezetek támogatásáig számtalan területen kapnak kitüntetett figyelmet. Azon leszek, hogy az UNICEF Magyarország minél több nehéz körülmények között élő gyermek számára nyújthasson sorsfordító segítséget hazánkban és a nagyvilágban” – mondta Orbán Gábor, új kuratóriumi tag.

Legolvasottabb cikkeink