• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

   Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

  • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

   A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

 • egynapos sebészet
  • Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

   Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

  • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

   Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

Bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma is

Hírek 2019.10.08 Forrás: Weborvos
Bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma is

A szervezet ügyvezető igazgatója továbbra is Mészáros Antónia, aki örömmel üdvözölte az új tagokat.

Új tagokkal bővül az UNICEF Magyarország kuratóriuma, valamint felügyelőbizottsága. A következő két évben az UNICEF Magyarország kuratóriumát így Blaskó Nikolett (ACG, tulajdonos), Bodó Teodóra (Provident, Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője), Dr. Ördögh Dalma (Kinstellar, vezető ügyvéd) és Kutas István (Telekom, kommunikációs igazgató) mellett két új tag, Orbán Gábor (Richter Gedeon, vezérigazgató - képünkön) és Veres Tibor (Wallis, tulajdonos) alkotja majd - tudatta a szervezet közleményben.

A kuratóriumi elnök dr. Polacsek Csaba (PwC Magyarország, partner) lesz.  A felügyelőbizottság elnöke Rényi Andrea, tagjai dr. Petrányi Dóra (CMS Budapest nemzetközi ügyvédi iroda, partner, Közép- és Kelet-Európa regionális igazgató), Prőhle Gergely, ifj. Chikán Attila (Alteo, vezérigazgató) és Surányi György.

„Az UNICEF Magyarországon és nemzetközileg is erős és elismert szervezet, a gyermekek jólétéért tett erőfeszítéseik példaként szolgálhatnak a nonprofit és a versenyszféra számára is. Öröm számomra, hogy a jövőben kuratóriumi elnökként folytathatom a közös munkát, új, elkötelezett tagokkal bővülve. Mint az egyik legnagyobb pénzügyi és gazdasági tanácsadó cég, a PwC képviselője, az üzleti életből hozott tapasztalataimmal igyekszem hozzájárulni a kitűzött célok eléréséhez. Két éve, a Civil Mentoring Programunk alatt kollégáimmal megbizonyosodtunk arról, hogy a szervezet nyitott a tanulásra, további fejlődésre – rajtunk a sor, hogy tisztségviselőként hozzájáruljunk az UNICEF küldetéséhez” – mondta Polacsek Csaba, a kuratórium új elnöke.

„Gyermekeink jövőjének védelme, a jövő generációinak sorsa állampolgárként és háromgyerekes apaként is rendkívül fontos számomra, ezért is érzem megtiszteltetésnek, hogy a következő időszakban kuratóriumi tagként segíthetem az UNICEF Magyarország működését. A korszerű nagyvállalati működésnek megkerülhetetlen alapelve a tágabb környezetünkért érzett felelősségtudat. A Richter Gedeon tevékenységét is áthatja ez szemlélet, így a fenntarthatóság szempontjai a környezetvédelemtől, a dolgozóinknak és családtagjaiknak biztosított jóléti szolgáltatásokon át a különböző társadalmi célok és szervezetek támogatásáig számtalan területen kapnak kitüntetett figyelmet. Azon leszek, hogy az UNICEF Magyarország minél több nehéz körülmények között élő gyermek számára nyújthasson sorsfordító segítséget hazánkban és a nagyvilágban” – mondta Orbán Gábor, új kuratóriumi tag.

Legolvasottabb cikkeink