• nátha
  • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

   Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

   Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

   Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

 • melanóma
  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

   Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

 • egynapos sebészet
  • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

   Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

  • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

   Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

  • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

   Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Chicagói riport Földvári Jutassal

Hírek 2023.11.30 Forrás: Radiologia.hu
Chicagói riport Földvári Jutassal

Videoriport a chicagói John Hancock Centerből, a GE HealthCare standjáról.

Az RSNA 2023 kongresszuson a GE HealthCare bemutatott több mint 40 új innovációt, amelyek az egészségügyi rendszerek hatékonyságának növelésére és a betegellátás optimalizálására fókuszálnak. Ezek közé tartoznak mesterséges intelligencia (AI) alapú technológiák, amelyek kulcsfontosságúak a radiológiai kihívások, így a radiológusok kiégése és a szakemberhiány kezelésében. A GE HealthCare vezérigazgatója, Peter Arduini hangsúlyozta az intelligens eszközök, digitális megoldások és a betegségállapotokra való összpontosítás fontosságát a betegellátásban.

Az RSNA standon kiemelték az emberközpontú, precíziós betegellátást támogató technológiákat, beleértve az onkológiai, kardiológiai és neurológiai ellátást segítő megoldásokat. Például a Theranostics Pathway Manager Tile, az AIR Recon DL és a SIGNA PET/MR AIR innovatív eszközök segítenek a vizsgálati idő csökkentésében, a képminőség javításában és a betegkomfort növelésében.

A GE HealthCare számos AI és mélytanulási alapú megoldást is bemutatott, amelyek a munkafolyamatok racionalizálását és a betegek terápiás eredményeinek javítását célozzák. Ezek közé tartozik a SIGNA Champion MR-berendezés, a Revolution Ascend Platform CT-megoldás, a MyBreastAI Suite, a Critical Care Suite 2.1 és az AI-alapú ultrahang-megoldások.

A további innovációk között szerepel az Imaging 360 for Operations 2.0, amely a radiológiai hatékonyság javítására irányul, és az Effortless Workflow megoldások, amelyek a képalkotási folyamatok egyszerűsítésére szolgálnak. A kardiológiai és ultrahang hatékonysági innovációk, mint az Allia IGS Pulse, CardioVisio és a Vscan Air SL, további fontos fejlesztések a GE HealthCare termékportfoliójában. A kongresszust bemutató sajtóanyagokból kiderült: a GE HealthCare a munkafolyamatok racionalizálására és a hatékonyság növelésére koncentrál, olyan új generációs megoldásokat bemutatva, amelyek segítenek a klinikusoknak a betegellátásban.

A radiologia.hu portálnak lehetősége nyílt rövid videóinterjút készíteni Földvári Jutassal, a GE HealthCare közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatójával, aki betekintést nyújt a bemutatott technológiákba és azok gyakorlati egészségügyi ellátásban betöltött szerepébe.

 

Legolvasottabb cikkeink