• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Hány éves kortól ajánlott az anyajegyszűrés?

   Hány éves kortól ajánlott az anyajegyszűrés?

  • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

   Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

 • egynapos sebészet
  • "Sokkal több beteget tudunk ellátni az egynapos sebészet során"

  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

Együttműködés a Vintage Beauty és a Bethesda Gyermekkórház között

Hírek 2023.01.05 Forrás: Weborvos
Együttműködés a Vintage Beauty és a Bethesda Gyermekkórház között

Az ingyenes kozmetikai kezelés után közös termékfejlesztés is összeköti a kórháziakat a kozmetikával.

Segíteni, adni jó. Karácsony környékén ebből tényleg sok van, hiszen ilyenkor egyre többen érzik azt, civil szervezetek, cégek, vállalkozások, magánemberek, hogy valaki, valami, valamilyen ügy mellé kell állniuk. Természetesen sokan vannak, akik nem csupán ilyenkor, hanem egész évben segítő kezet nyújtanak ott, ahol szükség van rá. Csodálatos kapcsolódások alakulnak így ki, mint azt az alábbi sorok is bizonyítják.

Még a COVID idején szövődött össze az életünk a Bethesda Gyermekkórházzal” – meséli Szakonyi Eszter, a Vintage Beauty tulajdonosa. – „Tudtuk, hogy szükség van támogatásra, szerettünk volna segíteni a túlterhelt egészségügyi dolgozókon, így lehetőségeink szerint azt ajánlottuk fel, hogy havonta – a Kórház által kiválasztott - 15 fő számára ingyenes kozmetikai kezelést biztosítunk, feltöltődést, pihenést biztosítva nekik. Ez egyben lehetőséget is nyújtott a kórház vezetése számára, hogy az adott hónapban legkiválóbban teljesítő dolgozók egy különleges pluszt is kaphassanak az elismerő szavakon túl.”

Fél éven keresztül jártak a dolgozók a Vintage Beauty szalonjába, így hozzávetőlegesen 90 ingyenes kezelés elvégzésére került sor. A kollégákkal közben történő beszélgetések során körvonalazódott egy ötlet egy közös hámosító kenőcs elkészítésére, melyet munka közben tudnának hasznosítani a gyermekek ápolásánál. Az együttgondolkodás lehetővé tette, hogy a kórház dolgozói maguk is tesztelni tudják a krém verzióit. Így készült el a végleges változat, a Vintage Beauty Ápoló krém, melyből évek óta havonta két tucatnyit adományoz a cég a Bethesda Gyermekkórháznak.

Hamarosan megszületett az újabb ötlet, amely szerint egy gyengéden ápoló fürdető krémre is szükség lenne. Ez a termék is elkészült 2022 novemberében, így már ez is bővíti a kórháznak rendszeresen átadásra kerülő termékek listáját. Mindkét termék esetén a kórház tanúsítvánnyal igazolta a krémek egyedülállóan jótékony hatását.

Négygyermekes anyukaként szívügyem a gyermekek gyógyítása, ápolása. És tudom, hogy a Bethesdában mindent megtesznek ezért” – folytatja Szakonyi Eszter. – „Amit tudunk, próbálunk segíteni, így a kórházzal történt megállapodás alapján mindezeken felül új fejlesztésű termékeink bevételének bizonyos százalékát konkrét támogatásként utaljuk át a Bethesda Gyermekkórház részére.

Kedves ellentételezés a kórház részéről, hogy a korábban ápolt és meggyógyított gyermekek által kézzel díszített képeslapok készülnek, amelyeket a Vintage Beauty vásárlói részére postáznak.

Legolvasottabb cikkeink