• nátha
  • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

   Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

   Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

   Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

 • melanóma
  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

   Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

 • egynapos sebészet
  • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

  • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

   Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

  • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

   Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Elismerést kapott a Bajcsy Kórház osztálya kivételes oktatói munkájáért

Hírek 2023.10.12 Forrás: Weborvos
Elismerést kapott a Bajcsy Kórház osztálya kivételes oktatói munkájáért

Az elismerés nem csupán a múltbeli eredmények elismerése, hanem motiváció is a jövőbeni célokhoz.

A Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályának nagy hivatástudattal bíró szakemberei különleges elismerésben részesültek október 9-én. Prof. dr. Rigó János, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tanszékvezetője elismerő oklevéllel méltatta az osztályban dolgozó szakemberek 2022/2023-as tanévben nyújtott kivételes oktatói tevékenységét. Ezzel a gesztussal ismerték el a 2022/2023-as tanév során a Kar szülésznő hallgatóinak gyakorlati képzése kapcsán végzett kiemelkedő oktatói munkájukat - adta hírül a kórház.

Az elismerés nemcsak az oktatók, hanem az osztály összes munkatársa számára is komoly büszkeséget jelent. A Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozó szakemberek nap mint nap elkötelezetten és odaadóan végzik munkájukat, mind a betegek ellátása, mind a jövő egészségügyi szakembereinek képzése terén.

„Az oktatói munka nélkülözhetetlen része szakmánknak, és nagyon fontos számunkra, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat továbbadhassuk a következő generációknak” – emelte ki dr. Szécsényi István osztályvezető főorvos. – „Az, hogy a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara elismerte erőfeszítéseinket, megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk, és inspirál további kitartó munkára."

A Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet Szülészeti-Nőgyógyászati Osztálya továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiváló oktatást biztosítson az egyetemi hallgatók számára, és hozzájáruljon a magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz. Az elismerés nem csupán a múltbeli eredmények elismerése, hanem motiváció is a jövőbeni célokhoz - írták.

„A minőségi oktatás a szakmai jövő alapja. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a következő generáció egészségügyi szakembereinek képzésében. A Semmelweis Egyetemtől kapott elismerés pedig tovább erősíti elhivatottságunkat e küldetés iránt” – emelte ki dr. Óváry Csaba, a Bajcsy Kórház főigazgatója.

A Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház-Rendelőintézet és a Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály munkatársai továbbra is elszántan és lelkesen folytatják az oktatói munkát, így garantálva azt, hogy a következő generáció a legjobb tudással léphessen szakmájába.

Legolvasottabb cikkeink