• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Emberarcú Egészségért díj - közeledik a pályázati határidő

Hírek MA 06:05 Forrás: Weborvos
Emberarcú Egészségért díj - közeledik a pályázati határidő

A pályázatokat a hasznosság, kreativitás, emberközeliség és fenntarthatóság szempontjai alapján értékeli a zsűri, a nyerteseket a Teva munkavállalói választják ki.

Még 2024. szeptember 15-ig lehet pályázatot benyújtani az idei Emberarcú Egészségért díjra! A program célja immár harmadik éve, hogy elismerje és támogassa azokat az egészségügyi kezdeményezéseket és projekteket, melyek kiemelten emberközpontú megközelítést alkalmaznak a betegek és hozzátartozóik életminőségének javítása érdekében - hívták fel a figyelmet a pályázat kiírói.

Magyarországon számos fantasztikus betegközpontú szervezet, illetve kezdeményezés létezik. Az Emberarcú Egészségért díj előző évadai során beküldött 250 pályamű is megmutatta, hogy a hazai egészségügyi szereplők komolyan veszik a betegek támogatását, és szívesen vesznek részt a szokásos ellátáson túlmutató projektekben.

A Teva Gyógyszergyár Zrt. által meghirdetett pályázat beküldésének határideje 2024. szeptember 15. éjfél! Az érdeklődők a nevezéseket a vállalat hivatalos honlapján, a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon nyújthatják be.

Az idei díjra magyarországi székhellyel és regisztrációval rendelkező gazdasági társaságok és civil szervezetek jelentkezhetnek olyan kezdeményezésekkel, melyek a pályázati kiírást megelőző másfél évben, tehát 2023. január 1. és 2024. június 19. között már működtek és a jövőben is folytatódni fognak. Az új pályázók mellett azok is nevezhetnek a díjra, akik korábban már jelentkeztek, de nem kerültek a döntőbe.

A 4 győztes pályázat nyereménye egyenként bruttó 1.500.000 forint. A pályázatokat a hasznosság, kreativitás, emberközeliség és fenntarthatóság szempontjai alapján értékeli a zsűri, a nyerteseket a Teva munkavállalói választják ki.

Ha érdekli, hogy mások milyen innovatív, emberközpontú projektekkel járulnak hozzá a betegek életének jobbá tételéhez, ismerje meg közelebbről a tavalyi nyerteseket. Történeteik inspirációul szolgálthatnak mindannyiunk számára, és megmutatják, milyen hatalmas jelentőséggel bírhat egy-egy ötlet vagy program a betegeknek - áll a felhívásban.