• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

   Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

  • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

   A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

 • egynapos sebészet
  • Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

   Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

  • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

   Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

Fejlesztéssel folytatódik az OMSZ és a Linde együttműködése

Hírek 2020.06.02 Forrás: Weborvos
Fejlesztéssel folytatódik az OMSZ és a Linde együttműködése

Az OMSZ partnerként csatlakozik a vállalat új fejlesztésű, bluetooth technológia alapú, érintésnélküli készletnyilvántartó applikációjának teszteléséhez.

Továbbra is a Linde Gáz Magyarország Zrt. láthatja el orvosi oxigénnel az Országos Mentőszolgálatot. A Linde közel 7000 oxigénpalack folyamatos biztosításával az ország húsz pontján teljesíti szerződéses kötelezettségét, és emellett a betegellátáshoz speciális palackokban nyugtató-fájdalomcsillapító gázkeveréket is szállít az életmentőknek - adta hírül az együttműködést a cég közleménye.

A szállítói szerződések további lehetőséget adnak a gázgyógyszerek biztosítása mellett az Országos Mentőszolgálat folyamatainak hatékony fejlesztésére is. A Linde által alkalmazott ACCURA® digitális applikáció lehetővé teszi a palackok online készletmenedzsmentjét a vállalatirányítási rendszer változtatása, fejlesztése nélkül, mellyel időt és pénzt takarít meg az OMSZ, továbbá biztosítja elsők között az országban a palackos gyógyszerek teljes nyomon követhetőségét is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy mi látjuk el hosszú évek óta életmentő orvosi gyógyszergázokkal az Országos Mentőszolgálatot és hogy a Linde Csoport európai pilot projektjeként az OMSZ partnerként csatlakozik a vállalat új fejlesztésű, bluetooth technológia alapú, érintésnélküli  készletnyilvántartó applikációjának teszteléséhez” – mondta el Andreas X. Müller, a Linde Gáz Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

„Az új szerződések is alátámasztják a vállalatunk hosszútávú stratégiáját, mely a vevői igények maximális megértésén és együtt gondolkodáson alapszik. Örömünkre szolgál, hogy mi tudjuk biztosítani az ellátáshoz szükséges alapgyógyszereket és hogy közösen tudunk fejleszteni digitális megoldásokat, melyeket az Állami Egészségellátó Központ intézményei is tudnak hasznosítani” - idézi a közlemény Hegedüs Ákost, a Linde Gáz Magyarország Zrt. Egészségügyi üzletágának igazgatóját.

Legolvasottabb cikkeink