• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Kardiológiai szimpózium a IV. HAOSZ Konferencián

Hírek 2024.06.05 Forrás: Weborvos
Kardiológiai szimpózium a IV. HAOSZ Konferencián

Okos orvoslás a gyakorlatban

Holnap, június 6-án, csütörtökön, a Háziorvosok Online Szervezete (HAOSZ) negyedik alkalommal rendezi meg éves konferenciáját, amelyen a TSO Medical Kft. kiemelt szereplőként vesz részt. Az esemény célja, hogy bemutassa a legújabb fejlesztéseket és innovációkat a telemedicina és kardiológiai ellátás területén. A konferencia kiváló lehetőség azok számára, akik az egészségügyi szolgáltatások minőségének javításán dolgoznak, különös tekintettel a háziorvosi ellátásban dolgozókra.

Innovatív megoldások a gyakorlatban

A TSO Szimpózium közvetlenül a megnyitó után, reggel 9 órakor kezdődik Dr. Szabó János moderálásával. A „Kardiológiai szűrőprogram az alapellátásban – Okos orvoslás a gyakorlatban” alcímű szimpóziumon dr. Szilágyi Attila kardiológus osztályvezető főorvos és dr. Lévai Tibor háziorvos vezetésével nemcsak elméleti betekintést kapnak a résztvevők a legújabb kardiológiai szűrőprogramokba, hanem gyakorlati bemutatón ismerhetik meg a BTL NETConsult telemedicina rendszerét. Ez a rendszer lehetővé teszi az orvosok számára, hogy megvalósuljon a háziorvos és szakorvos közötti kardiológiai konzultáció pár gombnyomással, natív adatokból, ami gyorsabb diagnózist és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé.

A BTL NETConsult rendszer bemutatása során a résztvevők megismerkedhetnek a telemedicina gyakorlati alkalmazásával, amely különösen a háziorvosi praxisokban nyújt jelentős segítséget. A valós idejű adatátvitel révén a kardiológus szakorvosok azonnali hozzáférést kapnak a betegek egészségügyi adataihoz, ezáltal gyorsabban és pontosabban hozhatnak döntéseket a kezelési tervekről. Ez a technológia különösen hasznos azokban a távolabbi régiókban, ahol a kardiológus szakorvosi ellátás korlátozottan elérhető.

Interaktív workshopok és bemutatók

A TSO Medical csütörtökön és pénteken szervezett okos kardiológiai workshopjain a résztvevők közvetlenül is megismerhetik a legújabb orvostechnológiai eszközöket és módszereket. Ezek a workshopok gyakorlati tudást nyújtanak, és lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy első kézből tapasztalják meg a telemedicina előnyeit.

A workshopok során bemutatásra kerülnek a legmodernebb kardiológiai eszközök, mint például a hordozható EKG-berendezések. A résztvevők gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogyan használják ezeket az eszközöket a mindennapi orvosi gyakorlatban, és hogyan integrálhatják a telemedicina megoldásokat a saját praxisukba. Ezenkívül lehetőség lesz arra is, hogy kérdéseket tegyenek fel az előadóknak és megoszthassák saját tapasztalataikat.

Jelentkezés a workshopokra.

Digitális kvíz és nyeremények

A konferencia résztvevői számára a HAOSZ digitális útlevél applikáció is elérhető lesz, amely különféle kvízkérdésekkel várja a résztvevőket. A kvíz kitöltésével nemcsak új ismeretekre tehetnek szert a telemedicina világából, hanem értékes díjakat is nyerhetnek. Ez az interaktív elem tovább ösztönzi a folyamatos tanulást és a technológiai fejlődés iránti érdeklődést. A kvíz nem csak a konferencia résztvevői számára érhető el, hanem itt is.

Az applikáció használata egyszerű és felhasználóbarát, így minden résztvevő könnyen bekapcsolódhat a játékba. A kvízkérdések kitöltése során a résztvevők pontokat gyűjthetnek, amelyeket értékes nyereményekre válthatnak be a konferencia végén.

Várják a szakembereket

A TSO Medical elkötelezett amellett, hogy az egészségügyi szakemberek számára a legújabb technológiákat és tudást biztosítsa, amelyeket a mindennapi gyakorlatban alkalmazhatnak. Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese ennek az izgalmas eseménynek, amely a jövő egészségügyi megoldásait hozza közelebb. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy új ismereteket szerezzen, és hogy aktívan hozzájáruljon a magyar egészségügyi rendszer fejlődéséhez.

A TSO Medical és a HAOSZ minden háziorvost, szakorvost és egészségügyi szakembert szeretettel vár a IV. HAOSZ Konferencián. Az esemény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők megismerkedjenek a legújabb orvosi technológiákkal és azok gyakorlati alkalmazásaival. Találkozzunk június 6-án, hogy közösen fedezzük fel a jövő egészségügyének lehetőségeit és kihívásait!

A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Az okos orvoslás weboldalát a folyamatosan frissülő tudástárat itt érhetik el.

Kapcsolódó hírek