• nátha
  • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

   Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

   Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

   Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

 • melanóma
  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

   Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

 • egynapos sebészet
  • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

  • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

   Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

  • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

   Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Szívügyünk a kardiológiai távleletezés

Hírek 2024.04.08 Forrás: (X)
Szívügyünk a kardiológiai távleletezés

"A modern technológiai megoldásokkal jelentős előrelépést érhetünk el a kardiológiai ellátásban, és ezzel életeket menthetünk".

A kardiológiai távleletezés előtérbe helyezése nem csupán egy egészségügyi szolgáltatás fejlesztését jelenti, hanem egyben a betegellátás minőségének és hatékonyságának jelentős mértékű javulását is. Ezen úttörő szellemiségű fejlesztésben a TSO Medical Hungary Kft. vállalja azt az élenjáró szerepet, amelynek keretében a modern kardiológiai diagnosztikai eszközök forgalmazása révén lehetővé válik a digitális távleletezés széleskörű alkalmazása a háziorvosi praxisokban.

A cég által forgalmazott készülékek, mint a BTL nyugalmi és Holter EKG-berendezései, a boka-kar index mérő, a nyugalmi spirométer és a pitvarfibrilláció-szűrő EKG, kulcsfontosságúak a digitális adatgyűjtés és távleletezés terén. Ezek az eszközök nemcsak a diagnosztikai folyamatokat teszik gyorsabbá és hatékonyabbá, hanem hozzájárulnak a betegellátás minőségének és biztonságának javításához is.

Az innováció és a technológiai fejlődés melletti elkötelezettség a TSO Medical Kft. filozófiájának középpontjában áll. Uliczki Soma, a cég ügyvezető igazgatója, így fogalmaz: „A kardiológiai távleletezés nem csak egy új szolgáltatás bevezetését jelenti számunkra, hanem egy szívügyet is. Hiszünk abban, hogy a modern technológiai megoldásokkal jelentős előrelépést érhetünk el a kardiológiai ellátásban, és ezzel életeket menthetünk. Cégünk missziója, hogy a legkorszerűbb eszközöket biztosítsuk a háziorvosok számára, lehetővé téve számukra, hogy a lehető legmagasabb színvonalon végezhessék el a szűréseket.”

A TSO Medical Hungary Kft. együttműködik az egészségügyi intézményekkel, szakmai szervezetekkel és a háziorvosokkal, hogy a távleletezés lehetőségeit minden érintett számára elérhetővé tegye. A cég által biztosított képzések és támogatások segítik az orvosokat az új technológiák hatékony alkalmazásában, és elősegítik a digitális távleletezés rendszerének integrálását a mindennapi gyakorlatba.

A múlt heti Egri Kardiológiai Napokon Dr. Szilágyi Attila főorvos is kiemelte a TSO Medical Hungary Kft. által forgalmazott eszközök fontosságát, hangsúlyozva, hogy ezek az innovációk hozzájárulnak a kardiológiai szűrések minőségének javításához, és lehetővé teszik a betegek gyorsabb és pontosabb diagnosztizálását.

A TSO Medical Hungary Kft. kardiológiai távleletezés iránti elkötelezettsége példaértékű. A cég által nyújtott eszközök és szolgáltatások nem csupán a jelenlegi egészségügyi kihívásokra nyújtanak megoldást, hanem világos irányt is mutatnak a jövő háziorvosi generációi számára, hogy a betegellátás hatékonysága folyamatosan javuljon.

További információ háziorvosoknak

Legolvasottabb cikkeink