• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

 • egynapos sebészet
  • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

   Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Új magánkórházat nyitott a fővárosban a TritonLife Csoport

Hírek 2021.10.18 Forrás: Weborvos
Új magánkórházat nyitott a fővárosban a TritonLife Csoport

A TritonLife Duna Magánkórház a TritonLife mozgásszervi sebészetét, a teljes ortopédiai, gerinc-, és kézsebészeti hivatott elsősorban kiszolgálni.

A Duna partján elhelyezkedő Millennium Tower II. irodaházban, a 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. számú épületben nyílik a főváros legújabb, magas szintű integrált járó-, és fekvőbeteg ellátó centruma TritonLife Duna Magánkórház néven.

„Nagyon fontos lépés a fejlődésünk során, hiszen ez az első olyan fővárosi központunk, ahol fekvőbetegek ellátását is meg tudjuk oldani a TritonLife Róbert Magánkórházon kívül. Régen dolgozunk azon, hogy úgy tudjunk bővíteni, hogy közben hosszú évekre ne váljunk mélyen veszteségessé túldimenzionált beruházások eredményeképpen, de ugyanakkor a hozzánk fordulókat magas színvonalon el tudjuk látni. Ez a lépés pontosan illik ebbe a képbe, hiszen repülőrajttal, telt házzal tudunk indulni az új helyszínen még az idén” – mondja Haraszti Péter a TritonLife csoport alapítója és vezérigazgatója.

„Végre el tudunk kezdeni specializálódni, ami elkerülhetetlen ilyen ütemű fejlődés mellett. A TritonLife Róbert Magánkórházunkban a 6 műtő, 4 szülőszoba, 70+ ágy régen túl szűk keresztmetszet, és a rendkívül gyorsan fejlődő mozgásszervi sebészetünk alig fért már el az évi 6’000 műtét és 1’800 újszülött mellett a házban.” – mondja Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

„A Duna-parti exkluzív lokáció – a TritonLife Duna Magánkórház – a teljes ortopédiai, gerinc-, és kézsebészeti aktivitásunkat, vagyis a TritonLife mozgásszervi sebészetét hivatott elsősorban kiszolgálni, az infrastruktúrát is ennek megfelelően alakítottuk ki. 2 korszerű műtő, 18 ágy (2 postoperatív őrző), diagnosztika, mozgásszervi rehabilitációs terek, és járóbeteg rendelők főleg ezt a szakmai területet szolgálják majd. A TritonLife Ortopédiai Centrumunk és Gerincsebészeti Központunk orvos-vezetői alig várják már, hogy költözhessenek. Ezzel a lépéssel már 8 műtővel szolgáljuk a fővárosi ügyfeleinket, ami hamarosan 12 műtőre bővül egy harmadik fővárosi magánkórház nyitásával, de ennek részleteiről hamarosan külön tájékoztatást adunk” – teszi még hozzá Fábián.

Legolvasottabb cikkeink