• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • 10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a melanomáról

   10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a melanomáról

  • A szemben és a köröm alatt is lehet rejtett melanóma      

   A szemben és a köröm alatt is lehet rejtett melanóma      

 • egynapos sebészet
  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

  • Jövőre elkészül az egynapos sebészeti egység Kecskeméten

   Jövőre elkészül az egynapos sebészeti egység Kecskeméten

Az Istenhegyi Magánklinika megvásárolja a Telki Kórház Kft-t

Lapszemle 2021.02.24 Forrás: növekedés.hu
Az Istenhegyi Magánklinika megvásárolja a Telki Kórház Kft-t

A felvásárlással a magánklinika szolgáltatásai bővülnek: elérhető lesz a gyermekgyógyászat, a pszichiátria, a szemészet.

Az Istenhegyi Magánklinika megvásárolja a Telki Kórház Kft. 100 százalékát. A Lantos Csaba érdekeltségi körébe tartozó Telki Kórház Kft. működtetése 2021. március 1-én kerül át a dr. Kollár Mihály vezette, dr. Rudas László érdekeltségébe tartozó Istenhegyi Magánklinika Zrt. hatáskörébe - írja a növekedés.hu.

A Telki Kórház Kft. működtette Budapesten, a Budakeszi úton a Medicina Egészségközpontot, melynek szolgáltatásai a vásárlás következtében átkerülnek az Istenhegyi Magánklinika telephelyére, az budapesti Istenhegyi út 29-31. alá. A jövőben mindkét szolgáltató páciensei profitálnak a felvásárlásból, hiszen az Istenhegyi Magánklinika szolgáltatásai jelentősen bővülnek.

Az eddigi szolgáltatásai mellett március 1-től az Istenhegyen már elérhető lesz a gyermekgyógyászat, a pszichiátria, a szemészet, a gyermekortopédia és a Medicina Egészségközpont eddigi erősségei: az üzemorvosi ellátás és a menedzser-szűrés, illetve hamarosan elérhetővé válnak a digitális röntgenvizsgálatok és a mammográfia.

A Medicina Egészségközpont páciensei pedig a jövőben közvetlenül igénybe tudják venni az Istenhegyi Magánklinika egyedi, speciális szolgáltatásait, mint amilyen az intimlézeres inkontinencia kezelés, a hűtött prosztata termoterápia, a horkolásgátló lézerkezelés, a merevedési problémák kezelése, illetve a gasztoenterológia, a kolonoszkópia és az aspirációs citológiai vizsgálatok.

Az egynapos sebészeti beavatkozások elérése külön könnyebbséget jelent majd a Medicina Egészségközpont eddigi betegeinek, hiszen a Medicina nem rendelkezett egynapos sebészeti részleggel, szemben a magánklinikával, ahol 2019-ben közel 2000 sebészeti beavatkozásra került sor.

Az Istenhegyi Magánklinika a rendelők működtetésére szánt területét is jelentősen bővítette, jelenleg már 1300 m2-en fogadja a pácienseit. A klinika azt várja a felvásárlástól, hogy az árbevétele már 2021-ben eléri az 1 milliárd forintot.

Legolvasottabb cikkeink